În ce mod influenţează scaunele de birou productivitatea la locul de muncă?

Majoritatea companiilor din întreaga lume solicită angajaţilor prezenţă zilnică la birou. Pentru multe proiecte lucrul în echipă este absolut necesar şi de aceea, oricât de de multă deschidere ar arăta un director faţă de stilul de muncă al subalternilor săi, el este nevoit să le ceară acestora să petreacă mai multe ore pe zi stând pe scaun în faţa calculatorului, pentru îndeplinirea sarcinilor. Dar, în cazul acesta, productivitatea angajaţilor depinde în mod direct de confortul de care ei beneficiază la locul de muncă. 
Economica.net - lun, 16 mart. 2020, 09:44
În ce mod influenţează scaunele de birou productivitatea la locul de muncă?

Deşi programul de lucru prevăzut în contract este în general de opt ore pe zi pentru cele mai multe companii, puterea de concentrare a unui angajat scade pe măsură ce starea sa de confort se diminuează. Şi astfel, ca angajator, cu toate că sunteâi obligat să vă plătiţi salariaţii pentru toate orele pe care aceştia le petrec fizic la birou, în realitate afacerea dumneavoastră nu beneficiază decât de timpul în care aceştia sunt cu adevărat productivi.

Cum puteți crește starea de confort a angajaților la locul de muncă?

Când urmăresc sporirea confortului la locul de muncă, mulți angajatori greșesc deoarece în loc să se gândească mai întâi la nevoile primare ale angajaților creează spații de relaxare în afara zonei de lucru. Canapelele confortabile din sălile de odihnă sau bucătăriile bine dotate în care angajații pot să ia din când în când o binemeritată pauză sunt un mod de a spori confortul la locul de muncă. Dar de toate aceste lucruri salariații nu pot beneficia decât atunci când lasă munca de-o parte și se recreează, ceea ce comparat cu intervalul orar petrecut la birou, în fața calculatorului, este o perioadă de timp infimă.

Pentru a putea lucra la un randament maxim pe toată durata programului, angajații dumneavoastră trebuie să aibă parte de confort nu doar în timpul pauzelor, ci în permanență, mai ales atunci când stau la birou. De aceea, investiția în scaune birou ergonomice profesionale este cea mai bună soluție.

Cum percep angajații investiția în scaune profesionale de birou din partea superiorilor?

Investiția în scaune de birou ergonomice este de fapt o investiție în oameni. Orice angajat apreciază când munca sa este recunoscută de superiori și prin investiția într-un scaun birou profesional îi puteți demonstra tocmai acest lucru.

Când la locul de muncă ți se oferă tot confortul de care ai nevoie, ai garanția că firma care pentru care lucrezi are nevoie de tine și atunci muncești cu mai multă motivație. De aceea, încă un lucru de care trebuie să țineți cont în calitate de angajator, este acela de a oferi tuturor salariaților dumneavoastră aceleași beneficii. Nu investiți în scaune de birou profesionale doar pentru angajații cu probleme de sănătate sau pentru cei cu funcții cheie în cadrul companiei.

Discriminarea conduce la dezbinare și pentru a nu transforma biroul într-un mediu toxic este necesar să le acordați tuturor subalternilor aceeași atenție.

De unde se pot achiziționa cele mai bune scaune de birou ergonomice?

Pentru a oferi un confort sporit, scaunele de birou ergonomice trebuie să fie fabricate din materiale de calitate, care lasă pielea să respire și în același timp să fie ferme, astfel încât să țină corpul într-o poziție sănătoasă și să nu se deterioreze ușor crescând riscul de accident.

În timpul șederii la birou, coloana vertebrală trebuie să stea mereu dreaptă, iar membrele și gâtul să aibă parte de susținere pentru a se evita suprasolicitarea. Puteți recunoaște ușor scaunele ergonomice eficiente în funcție de gradul de suport pe care acestea îl oferă întregului corp.

O altă caracteristică importantă pe care trebuie s-o prezinte scaunele ergonomice de birou sunt roțile.

Mobilitatea este un factor care influențează puternic productivitatea din cadrul unei companii, mai ales dacă angajații dumneavoastră au multe sarcini pe care trebuie să le rezolve în echipă. Scaune de birou ergonomice care prezintă toate caracteristicile descrise mai sus puteți achiziționa direct de pe website-ul ergohuman.ro. Aici vi se oferă o colecție de produse premium, de la cele mai importante branduri producătoare de scaune ergonomice precum Ergohuman, GTCHAIR sau Olivo&Groppo. Acestea sunt preferate în mod special de clienții mari, persoane juridice din industria IT, cu zeci sau chiar sute de angajați care petrec mult timp în fața calculatorului, dar și de firme de avocatură și alte companii din cele mai diverse domenii.

Vă doriți o cifră de afaceri mai mare, angajați mai productivi și un mediu de lucru mai bun în compania dumneavoastră? Faceți o schimbare simplă! Investiți în scaune ergonomice profesionale de birou, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Te-ar mai putea interesa și
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit comenzi ferme pentru 75.723 de unităţi din primul său automobil electric, denumit SU7, prescurtarea de la Speed Ultra 7, şi vrea să livreze......
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...