1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

În ce oraşe va deschide magazine cora România în 2012-2013

Compania cora România va deschide în noiembrie două magazine, la Bacău şi în Bucureşti, pe Şoseaua Alexandriei, urmând ca anul viitor să inaugureze hipermarketuri în Constanţa, în aprilie, şi în Slobozia, în al doilea semestru, a declarat miercuri Thierry Destailleur, director în companie.

18 iul, 2012 | Mediafax

Magazinele din Bacău şi Bucureşti vor avea fiecare o suprafaţă de vânzare de 9.000 metri pătraţi.

"Avem foarte clar intenţia de a deschide 20 de magazine în următorii ani, dar facem lucrurile prudent, având un mare obiectiv să creăm în România amplasamente de categoria A, ceea ce înseamnă magazine în centrul oraşelor", a declarat Destailleur, director general de exploatare al cora România, după o conferinţă de presă.

El a arătat că prioritatea companiei este să construiască magazine proprii, însă va profita şi de oportunităţi de a deschide magazine în cadrul unor centre comerciale.

În 2014 cora va deschide magazine la Braşov şi Ploieşti, având ca obiectiv ca în termen de cinci-opt ani să inaugureze circa 15-20 de magazine, adaptându-le după potenţialul clienţilor din zona respectivă.

"Cumpărăm terenuri peste tot în România pentru construirea magazinelor proprii, dar este posibil să avem şi oportunităţi de locaţii în amplasamente de categoria A", a mai spus Destailleur.

Compania este deţinută de retailerul belgian Louis Delhaize Group şi are opt magazine pe piaţa românească.

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare aa anunţat în februarie că împreună cu ING şi Rabobank acordă un împrumut sindicalizat de până la 210 milioane de euro grupului belgian pentru construirea a 17 hipermarketuri cora în România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO