1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

News

Încă două zile libere pentru români: 24 decembrie şi 31 decembrie - Proiect de Guvern

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern ce se va desfăşura astăzi la Palatul Victoria se află şi un Proiect de Hotărâre prin care zilele de 24 decembrie şi 31 decembrie 2012 să fie declarate zile libere.

27 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Conform Codului Muncii, zilele libere din luna decembrie 2012 sunt 1 Decembrie (sâmbătă, Ziua Naţională), 25 şi 26 decembrie (marţi şi miercuri, prima şi a doua zi de Crăciun).

Sarbatorile legale in Romania sunt acele zile declarate prin lege ca fiind nelucratoare, cu exceptia zilelor de weekend. In zilele declarate libere nu se lucreaza, excepție facand unitațile sanitare și cele de alimentație publica, precum și acele unitați in care munca nu poate fi intrerupta din cauza procesului de producție sau specificului jobului. Angajatii care isi desfasoara activitatea in astfel de unitați au dreptul sa fie compensati cu timp liber, ce se acorda in urmatoarele 30 de zile.

In anul 2013, dintr-un total de 12 zile libere legale, 8 zile pica in cursul saptamanii și celelalte 4 se nimeresc in weekend.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO