1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

S-a prelungit termenul la ajutoare de stat pentru dezvoltare regională

Guvernul a aprobat printr-o hotărâre prelungirea cu încă un an a termenului limită până la care companiile mari pot beneficia de ajutor de stat pentru dezvoltarea regională.

17 apr, 2013 | ECONOMICA.net
Guvernul a aprobat printr-o hotărâre modificarea datei până la care se poate aplica schema de ajutor de stat privind dezvoltarea regională prin stimularea investiţiilor. Astfel, potrivit noului act normativ publicat în Monitorul Oficial, data actuală este 31 decembrie 2013, faţă de decembrie 2012.
 
Prevederile schemei de ajutor de stat se aplică întreprinderilor mari şi care realizează în România o investiţie iniţială cu o valoare care depăşeşte echivalentul în lei a 100 de milioane euro, iar valoarea costurilor eligibile depăşeşte echivalentul în lei a 50 de milioane euro şi creează cel puţin 500 de noi locuri de muncă, ca urmare a 
realizării investiţiei iniţiale.
 
Bugetul total maxim al schemei de ajutor de stat este echivalentul în lei a 575 de milioane euro, iar bugetul mediu anual este de 115 milioane euro, în limita plafoanelor bugetare anuale stabilite pe perioada celor 5 ani de când s-a instituit schema (2008-2013).
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO