1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Încărcător fără fir pentru iPhone, Blackberry, telefoane Android şi MP3 playere

Chrysler a anunţat că noul Dodge Dart va fi disponibil şi cu un încărcător wireless care este compatibil cu telefoanele iPhone, cele cu sistem Android şi Blackberry şi cu dispozitive MP3.

01 mai, 2012 | ECONOMICA.net

Încărcătorul produs de Pentastar se va numi Mopar şi va costa 200 de dolari. Telefonul are o carcasă specială şi se încarcă prin aşezarea pe o suprafaţă undne se realizează reîncarcarea. 

Şi General Motors va instala pe Chevrolet Volt compartimente speciale unde telefoanele mobile, playerele MP3 şi alte aparate electronice de mici dimensiuni se vor încărca wireless.

Gigantul american se gândeşte ca în viitor să dezvolte un sistem de încărcare a bateriilor pentru Chevrolet Volt. Maşina, aşezată pe nişte covoare speciale,  se va încărca fără fir, doar prin inducţie magnetică.

General Motors a cumpărat un pachet minoritar de acţiuni de la Powermat, companie care vinde sisteme de încărcare wireless pentru telefoane. Powermat vrea să implementeze sistemele wireless şi în aeroporturi, mall-uri, parcări şi alte locuri publice.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO