1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Începe plata despăgubirilor cuvenite investitorilor furaţi la Harinvest

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat începerea plăţii de către Fondul de Compensare a Investitorilor a compensaţiilor cuvenite investitorilor păgubiţi în frauda de acum doi ani, de la fosta firmă de brokeraj Harinvest din Râmnicu Vâlcea.

18 noi, 2015 | | ECONOMICA.net

Fondul de Compensare a Investitorilor (FCI) a demarat procedura de plată a compensaţiilor cuvenite investitorilor păgubiţi prin frauda de la societatea de brokeaj Harinvest Rm Vâlcea, potrivit unui anunţ al Fondurlui.

FCI a primit de la ASF lista de plată cuprinzând compensaţiile cuvenite.  „Lista de plată a fost verificată de către ASF împreună cu organele abilitate legal, din punct de vedere al neimplicării persoanelor îndreptăţite la compensare în operaţiuni de spălare a banilor şi/sau care fac obiectul unor sancţiuni internaţionale”, se spune în anunţul FCI.

Consiliul de administraţie al Fondului a aprobat în 21 septembrie o listă de plată a peste 4,36 de milioane de lei,  cuprinzînd compensaţiile cuvenite investitorilor societăţii Harinvest, potrivit unui anunţ al FCI din data de 22 septembrie.

În lista de plată aprobată de FCI "sunt incluse 102 persoane fizice cu o valoare a compensaţiei totale de 4.259.582,93 lei şi două persoane juridice cu o valoare a compensaţiei în suma totală de 101.429,64 lei. Astfel, suma totala a compensatiilor pe care Fondul o propune spre plata este de 4.361.012,57 lei", potrivit nunţului citat.

Citeşte şi:

Despăgubiri la Harinvest de trei ori mai mici decât pierderile suferite în urma fraudeiLoading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO