1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Incident pe şantierul lotului 2 al Autostrăzii Sebeş – Turda: două grinzi de beton s-au prăbuşit la o oră după ce au fost montate

Un accident soldat cu rănirea unui bărbat s-a produs, miercuri, pe lotul doi al autostrăzii Sebeș-Turda, după ce două grinzi de la supratraversarea DN 14B s-au prăbușit, anunţă Ziarul Unirea.

29 mai, 2019 | ECONOMICA.net

"Un muncitor s-a dezechilibrat și a căzut de pe un picior de susținere al autostrăzii, pe șantierul din apropiere de Teiuș. A suferit leziuni, posibil ușoare și a fost transportat la spital", a transmis IPJ Alba, potrivit presei locale.

Din informațiile de la locul incidentului, grinzile s-au prăbușit la peste o oră după ce au fost puse pe pile, mai scrie Ziarul Unirea.

Presa locală a transmis live imagini cu cele două grinzi căzute pe şantierul lotulului 2 din Autostrada Sebeş - Turda.

Cu peste 24 de kilometri lungime, lotul 2 este cel mai mare dintre cele patru loturi ale Autostrăzii Sebeş - Turda (A10). Construcţia acestuia a fost atribuită în urmă cu cinci ani Asocierii Aktor - Euro Construct Trading 98 pentru suma de 549,33 milioane de lei. În aprilie, stadiul lucrărilor pe acest lot a ajuns la 49,50%, conform datelor de pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO