1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Inditex, proprietarul Zara, aduce în România un nou brand de fashion

Retailerul de fashion spaniol Inditex, care deţine şi magazinele Zara, Stradivarius sau Bershka, intră pe piaţa autohtonă cu un nou brand de fashion pe segmentul super premium. Primul magazin Uterqüe se deschide în centrul comercial  Băneasa Shopping City.

05 apr, 2017 | ECONOMICA.net

Retailerul de fashion spaniol Inditex completează portofoliul de branduri pe care le-a adus pe plan local cu Uterqüe, o marcă internaţională exclusivistă. Primul magazin s-a deschis în Băneasa Shopping City din Bucureşti, la parter, şi va include colecţii de haine, genţi, bijuterii, accesorii şi încălţăminte,  anunţă un comunicat al centrului comercial. "Vizitatorii Băneasa Shopping City vor regăsi la parter colecţiile Uterqüe, brand destinat consumatorilor de modă care preferă piesele ce nu se demodează ușor şi care sunt confecţionate cu mare atenţie la detalii, din materiale de foarte bună calitate. Accesoriile sunt o parte esențială a colecțiilor, lucru pe care îl reflectă și numele brandului. Uterqüe provine din limba latină și înseamnă "una și cealaltă": modă și accesorii", anunţă Băneasa Shopping City.

Cu peste 100 de magazine deschise în întreaga lume, brandul Uterqüe este parte a portofoliului Inditex, lider global în crearea şi distribuţia de articole vestimentare.

Grupul Inditex este unul dintre cele mai mari din lume, cu afaceri de aproximativ 21 de miliarde  de euro anual. Compania este deţinută de antreprenorul spaniol Amancio Ortega, printre cei mai bogaţi oameni din lume, şi  este prezentă cu aproximativ  7.000 de magazine în peste 90 de ţări.

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO