Industria transportului se schimbă! – Cum eTukTuk (TUK) revoluționează transportul cu beneficii pentru toți participanții (P)

Transportul este unul dintre cele mai mari consumatoare de energie și emițătoare de gaze cu efect de seră din lume. Anume din acest considerent, societatea mondială se preocupă de găsirea soluțiilor, care să reducă impactul negativ al transportului asupra mediului și să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor.
Ion Dobreanu - vin, 26 ian. 2024, 15:12
Industria transportului se schimbă! - Cum eTukTuk (TUK) revoluționează transportul cu beneficii pentru toți participanții (P)

O bună parte din aceste soluții sunt bazate pe tehnologia blockchain. Un exemplu relevant în acest sens este proiectul eTukTuk, un proiect care vizează să revoluționeze sectorul vehiculelor electrice cu două și trei roți, care se estimează că va fi cel mai mare sector până în 2023. eTukTuk este inspirat de tuk-tuk, cel mai popular mod de transport în orașele din țările în curs de dezvoltare, cu peste 270 de milioane de unități înregistrate.

eTukTuk merge mult mai departe de conceptul unui vehicul electric, poziționându-se ca o platformă descentralizată care folosește tehnologia blockchain și tokenul TUK pentru a crea o rețea de mobilitate urbană sustenabilă, accesibilă și profitabilă pentru toți participanții: producători, distribuitori, șoferi, pasageri și investitori.

Cumpără eTukTuk

Cum funcționează eTukTuk?

Pentru a crea un start-up de succes, dezvoltatorii din spatele eTukTuk au gândit un model de afaceri inovator, bazat pe mai multe componente esențiale. Vehiculele eTukTuk sunt produse de parteneri locali, care beneficiază de un design simplu, ușor de asamblat și de întreținut, și de un cost redus de producție și operare.

Partea de logistică și distribuție este asigurată de către partenerii regionali, care se ocupă de livrarea, instalarea și service-ul vehiculelor, și care primesc o parte din veniturile generate de acestea. Șoferii vehiculelor vor fi șoferi independenți, care pot închiria vehiculele de la distribuitori, sau le pot cumpăra cu ajutorul unui sistem de creditare bazat pe tokenul TUK. Șoferii pot oferi servicii de transport pasageri sau marfă, și pot primi plăți în TUK sau în alte monede.

Pentru conexiunea clienților cu șoferii, va fi utilizată o aplicație dedicată. Clientul solicită cursul prin intermediul aplicației mobile, iar plata o facă cu fonduri TUK. Pasagerii beneficiază de un transport rapid, sigur, confortabil și ecologic, și pot evalua calitatea serviciului primit.

De ce comunitatea crypto investește activ în eTukTuk?

eTukTuk este un proiect care aduce beneficii pentru toți participanții, dar și pentru mediul înconjurător și pentru societate. Totodată, cunoaștem prea bine că investitorii au nevoie să vadă și un adevărat potențial în proiect pentru a investi în el. În cazul eTukTuk, investitorii timpurii pot cumpăra tokenul TUK în faza de pre-vânzare, și pot profita de creșterea valorii acestuia pe măsură ce proiectul se extinde. Investitorii pot, de asemenea, să stake-eze tokenul TUK și să primească recompense în funcție de performanța rețelei eTukTuk.

Plus la aceasta, există mai multe argumente, care vorbesc despre probabilitatea ca eTukTuk să crească în preț în viitor:

  • eTukTuk reduce emisiile de carbon și poluarea aerului, contribuind la combaterea schimbărilor climatice și la îmbunătățirea sănătății publice.
  • eTukTuk crește accesibilitatea și eficiența transportului urban, oferind o alternativă la mijloacele de transport tradiționale, care sunt adesea aglomerate, scumpe, nesigure și inconfortabile.
  • Proiectul stimulează dezvoltarea economică și socială, creând noi locuri de muncă, noi oportunități de afaceri, noi surse de venit și noi modalități de incluziune financiară pentru populațiile din țările în curs de dezvoltare.
  • Dezvoltatorii și-au propus să valorifice deplin potențialul tehnologiei blockchain și al criptomonedelor, creând o platformă transparentă, sigură, democratizată și scalabilă, care permite participarea și colaborarea tuturor actorilor interesați.

Cum devii investitor timpuriu?

Dacă ești interesat să faci parte din acest proiect revoluționar, ai ocazia să investești în tokenul TUK în faza de pre-vânzare. Tokenul TUK are un preț inițial de 0,026 dolari. Poți cumpăra tokenul TUK cu BNB sau USDT, folosind o aplicație compatibilă cu Binance Smart Chain, cum ar fi Trust Wallet sau MetaMask.

Nu rata această șansă unică de a te alătura unei comunități de pionieri, care vor schimba lumea transportului cu beneficii pentru toți participanții. Intră acum pe site-ul oficial al eTukTuk și află mai multe detalii despre proiect, echipă, roadmap și parteneri. De asemenea, poți urmări eTukTuk pe rețelele sociale, cum ar fi Twitter, Telegram sau Medium, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și anunțuri.

Cumpără eTukTuk

Te-ar mai putea interesa și
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei care deține Jean Paul Gaultier. Evaluările depășesc toate așteptările
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei care deține Jean Paul Gaultier. Evaluările depășesc toate ...
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei Puig, care deține mărci de lux precum Carolina Herrera, Jean Paul Gaultier sau Rabanne, aceasta fiind cea mai importantă ofertă......
Acționarii EVERGENT Investments aprobă acordarea de dividende în valoare de aproape 81,7 milioane de lei, cu un randament de 7,06 %
Acționarii EVERGENT Investments aprobă acordarea de dividende în valoare de aproape 81,7 milioane de lei, cu un randament ...
Acționarii EVERGENT Investments, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul EVER, au aprobat cu o largă ...
Veste proastă pentru Iohannis. Ministerul turc de Externe confirmă că Ankara îl susține pe Mark Rutte pentru funcția de sceretar general al NATO
Veste proastă pentru Iohannis. Ministerul turc de Externe confirmă că Ankara îl susține pe Mark Rutte pentru funcția ...
Turcia îl susţine pe premierul olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg în postul de secretar general ...
Provocările calculului salarial în domeniul IT după cele mai recente schimbări legislative
Provocările calculului salarial în domeniul IT după cele mai recente schimbări legislative
Angajații și angajatorii din domeniul IT se confruntă, de la finalul anului 2023, cu o serie de modificări cu un impact ...