1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Inedit! Casele au ajuns să se vândă pe cupoane de reducere

Un mic dezvoltator, care a construit un bloc de 12 apartamente de două camere pe Şoseaua Alexandriei, a scos la vânzare locuinţele pe mai multe site-uri care vând cupoane de reduceri.

05 oct, 2012 | ECONOMICA.net

Oferta atrage: dacă vei cumpăra un cupon cu 1.000 de lei şi plăteşti cu banii jos un apartament cu două camere, primeşti locul de parcare, dar şi un Citroen C1 în valoare de 7.000 de euro. Totul de la 29.900 de euro. Maşina se oferă gratuit pentru orice apartament achitat cash, integral până la data de 30 octombrie 2012.

Practic, cei care au plătit 1.000 de lei online pentru achiziţia cuponului de reduceri, şi-au asigurat garanţia că vor primi maşina cadou. Asta însă doar dacă achită cash valoarea locuinţei pentru care au optat până la sfârşitul lunii. Blocul se află în cartierul Independenţei, cu acces direct din Şoseaua Alexandriei, până în Şoseaua de Centură a Capitalei.

“Au fost cumpărate cinci astfel de cupoane. Oamenii care au cumpărat m-au sunat înainte să vadă dacă oferta este reală, pentru că este inedită.  Au văzut apartamentele şi apoi au cumpărat cupoanele”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Camelia Ion, administratorul fimei care a construit blocul.

Preţurile caselor executate silit a scăzut cu până la 50%, în lipsa cumpărătorilor

Cei care au cumpărat astfel de cupoane de reduceri au ales apartamente cu suprafeţe mai mari. Cel mai mic apartament cu două camere are o suprafaţă de 42 mp, iar cel mai mare 60 mp. Preţul pe mp este de 715 euro. Apartamentele vor fi predate pe 15 octombrie. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO