Inedit. Cei de la Electrica Furnizare oferă vouchere de cumpărături consumatorilor casnici de electricitate care se mută la ei

Electrica Furnizare lansează campania dedicată consumatorilor ce își doresc să încheie contracte de furnizare energie electrică și/sau gaze naturale în noile puncte de prezență deschise în Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara și Giurgiu, potrivit unui comunicat al companiei.
Mihai Nicuţ - mie, 30 iun. 2021, 12:30
Inedit. Cei de la Electrica Furnizare oferă vouchere de cumpărături consumatorilor casnici de electricitate care se mută la ei

Campania este denumită „Semnezi contract și pe loc ești câștigat” și, după cum se vede se adresează clienților din alte zone de rețea decât cele în care Electrica este distribuitor și este furnizor tradițional.

Primii 400 de clienți – câte 100 în fiecare oraș – vor primi, la semnarea contractului, vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei.

“Campania „Semnezi contract și pe loc ești câștigat” se adresează oricărei persoane fizice, client casnic, cu vârsta de peste 18 ani care, în perioada 25.06.2021 – 25.08.2021, solicită încheierea unui contract de energie electrică și/sau gaze naturale în piața concurențială în oricare dintre punctele de prezență Electrica Furnizare situate în Timișoara, Craiova, Giurgiu și Drobeta Turnu-Severin.

“Pentru primele 100 de contracte, încheiate în fiecare dintre cele 4 puncte de prezență participante în campanie, se acordă un voucher în valoare de 50 de lei. (…) Produsele Electrica Furnizare participante în promoție sunt: Electrica Stabil/Mobil, Gaz Stabil/Mobil, Electrica 3in1, Gaz 3in1 și pachetul „Împreună”.”, arată compania în comunicat.

Oferta de furnizare energie electrică – „Stabil” și oferta de furnizare gaze naturale – „Gaz Stabil” se adresează clienților care au consumuri reduse, prețul fiind garantat pe toată perioada de furnizare, indiferent de consumul lunar.

În cazul produsului de furnizare energie electrică „Mobil” și a produsului „Gaz Mobil”, prețul vine însoțit de un abonament exprimat în lei/zi/loc de consum și se adresează în special clienților cu un consum lunar de energie electrică mai mare de 200 kWh, respectiv peste 1100 kWh/lună, în cazul consumului de gaze naturale. Pentru ambele produse, pe măsură ce consumul crește, prețul mediu scade.

Ofertele „Electrica 3in1” și „Gaz 3in1” se adresează locuințelor cu un consum mediu de energie sau gaze naturale și conțin două beneficii: Asistență Tehnică de Urgență și Asigurare de Bunuri.

Pachetul „Împreună” este o soluție apentru cei care își doresc simplificarea relației cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele servicii și reducerea implicită a costurilor.

“Electrica Furnizare, companie cu o experiență de peste 120 de ani pe piața energiei electrice, a deschis, în primele 6 luni ale anului, puncte de prezență și în Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara și Giurgiu și își așteaptă clienții să încheie contracte de energie electrică și/sau gaze naturale care să le aducă și vouchere de cumpărături”, mai arată compania.

Te-ar mai putea interesa și
Inspecţii inopinate la 12 din cele mai mari edituri din România. Consiliul Concurenței suspectează că acestea au colaborat pentru eliminarea din piață a unui alt jucător
Inspecţii inopinate la 12 din cele mai mari edituri din România. Consiliul Concurenței suspectează că acestea au colaborat ...
12 dintre cele mai mari edituri din piață și Asociația Editurilor din România sunt investigate de către Consiliul Concurenței. Instituția suspectează că acestea au refuzat colectiv......
Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă
Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă
Agenția de turism Hello Holidays mizează pentru sezonul de toamnă-iarnă pe destinații precum Turcia și Egipt.
Angajaţii magazinelor Apple vor primi bonusuri de până la 1.000 de dolari
Angajaţii magazinelor Apple vor primi bonusuri de până la 1.000 de dolari
Apple Inc. îşi va recompensa luna viitoare angajaţii din magazine cu bonusuri de până la 1.000 de dolari, o decizie ...
Creditul neguvernamental a urcat cu 1% în august, la 309,7 miliarde de lei
Creditul neguvernamental a urcat cu 1% în august, la 309,7 miliarde de lei
Soldul creditului neguvernamental acordat de instituţiile de credit a crescut, în luna august 2021, cu 1% faţă de iulie ...