Ingram Micro a încheiat un parteneriat pe plan mondial cu UiPath

Grupul Ingram Micro Inc., cel mai mare distribuitor IT din lume, a anunțat marți că și-a mărit portofoliul de branduri care activează în domeniul inteligenței artificiale (AI) după ce a încheiat un parteneriat global cu UiPath, lider în domeniul software-ului de automatizare a întreprinderilor și un inovator în domeniul tehnologiei de automatizare robotică a proceselor (RPA).
Ion Dobreanu - mar, 04 mai 2021, 18:39
Ingram Micro a încheiat un parteneriat pe plan mondial cu UiPath

Ingram Micro Distribution, subsidiara din România a Ingram Micro Inc, este distribuitor unic al soluțiilor UiPath în țara noastră și principalul vector prin intermediul căruia furnizorii de produse de pe piața IT din România se pot bucura de beneficiile puse la dispoziție de UiPath.

RPA permite organizațiilor din era transformării digitale (DX) să crească eficiența, acuratețea operațiunilor și conformitatea cu reglementările prin automatizarea sarcinilor repetitive și banale care consumă timp. În plus, roboții software lucrează pentru a stabili o automatizare end-to-end în întreaga organizație, reducând în același timp costurile. Ingram Micro a început să ofere soluții AI și RPA în urmă cu câțiva ani și și-a extins portofoliul cu soluții avansate în acest domeniu, care au avut o creștere rapidă pe piață.

„Automatizarea robotică a proceselor este o componentă importantă în cadrul planului de transformare digitală a oricărei companii și un bun punct de vânzare pentru partenerii noștri,”, a declarat Sabine Howest, vicepreședinte al diviziei Global Partner Engagement & IoT, Ingram Micro Inc.

„Utilizarea AI pentru a automatiza procesele repetabile, bazate pe reguli, este o practică de care pot beneficia companiile de toate dimensiunile și o oportunitate de creștere pe care suntem gata să o impulsionăm cu UiPath prin intermediul diviziei noastre, Advanced Solutions”, a mai spus Howest.

„Suntem încântați să extindem la nivel mondial acordul nostru cu Ingram Micro și așteptăm cu nerăbdare să-i ajutăm pe parteneri să valorifice potențialul pieței RPA”, a declarat Thomas Hansen, Chief Revenue Officer, UiPath.

“UiPath ajută organizațiile să dezvolte servicii noi sau să-și conecteze sistemele existente la tehnologiile digitale bazate pe roboți pentru creșterea vitezei, eficienței și pentru transformarea serviciilor. Automatizarea întreprinderilor este un domeniu care nu ar trebui ignorat de către parteneri, deoarece are puterea de a îmbunătăți experiența oferită clienților.”

Relația de business dintre Ingram Micro și UiPath a început în 2021 și s-a extins rapid din America de Nord în America Latină și acum în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific. Ingram Micro are dedicate regional, local și global echipe de experți UiPath care ajută partenerii pe tot parcursul ciclului de vânzări, oferind inclusiv servicii pentru identificarea oportunităților, servicii de consultanță, servicii de licențiere și training-uri. Cu ajutorul Centrelor de Excelență ale Ingram Micro, partenerii care vând UiPath beneficiază de resurse globale concepute pentru a răspunde cerințelor variate ale piețelor IT din întreaga lume.

Despre UiPath

Viziunea UiPath este aceea de a ajuta companiile să-și atingă adevăratul potențial prin folosirea automatizării. UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, care combină soluția de vârf Robotic Process Automation (RPA) cu o suită completă de funcționalități care permit fiecărei organizații să extindă rapid operațiunile digitale de afaceri.

Despre Ingram Micro Distribution

Ingram Micro Distribution este subsidiara din România a Ingram Micro Inc., distribuitor mondial în portofoliul căruia se află o mare varietate de produse de la principalii producători IT din lume.

Ingram Micro Distribution oferă partenerilor săi toate instrumentele și suportul pentru ca aceștia să funcționeze eficient și cu succes pe piețele pe care le deservesc, începând cu un portofoliu complex de produse IT, până la servicii de asistență pre și post vânzare, suport tehnic, suport financiar și de marketing, precum și servicii logistice personalizate.

Te-ar mai putea interesa și
Portugalia se deschide începând de luni pentru turiștii veniți din majoritatea statelor UE
Portugalia se deschide începând de luni pentru turiștii veniți din majoritatea statelor UE
Portugalia va autoriza de luni călătoriile în scop turistic pentru persoanele din majoritatea ţărilor europene, a anunţat sâmbătă Ministerul lusitan de Interne, transmit AFP şi EFE, citate......
China a interzis expedițiile pe Everest de pe teritoriul său, pentru a opri apariția pandemiei COVID-19
China a interzis expedițiile pe Everest de pe teritoriul său, pentru a opri apariția pandemiei COVID-19
China a suspendat expediţiile pe Everest de pe teritoriul său pentru a evita orice risc de contaminare cu COVID-19 din ...
GCS: 729 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 729 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Toată țara rămâne în scenariul verde
Un număr de 729 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
Lucian Bode: Vor fi controale acolo unde restricțiile sunt menținute
Lucian Bode: Vor fi controale acolo unde restricțiile sunt menținute
Măsurile adoptate vineri de Guvern au în vedere o relaxare prudentă, şi nu una totală, a declarat Ministrul Afacerilor ...