INSP: Peste 2.300 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare. 620 – cu Delta

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) informează marţi că până la data de 29 august au fost confirmate 2.373 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare, din care 1.719 cu varianta Alpha, 11 cu Beta, 23 cu Gamma şi 620 de cazuri cu varianta Delta.
AGERPRES - mar, 31 aug. 2021, 14:45
INSP: Peste 2.300 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare. 620 - cu Delta

Conform INSP, până la data de 29 august, rata de confirmare cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare a fost de 80%.

Până la data menţionată, au fost raportate la INSP – CNSCBT un număr de 2.976 secvenţieri. Cele şapte laboratoare care au raportat aceste rezultate sunt Institutul ‘Cantacuzino’, Institutul „Matei Balş”, MedLife, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Institutul de Virusologie „Ştefan S. Nicolau”, CRGM al SCJU Craiova şi „Pro Vitam” Sfântu Gheorghe.

Au fost înregistrate şi comunicate la INSP – CNSCBT 63 decese confirmate cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare, din care 27 cu varianta Alpha, 3 cu varianta Gamma şi 33 cu varianta Delta.

Dintre cele 620 cazuri confirmate cu varianta Delta, 144 (23,2%) fuseseră vaccinate: 6 incomplet şi 138 complet vaccinate (22,3% din total).

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...