1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Inspecţia fiscală a descins la mall-uri şi hipermarketuri. AFI Cotroceni, Vitan, Billa, Cora şi Iulius Mall sunt pe listă

Inspecţia Fiscală de la ANAF a pornit controale la mall-uri şi hipermarketuri, astăzi fiind acţiuni în desfăşurare la nu mai puţin de 9 dintre ele.

25 aug, 2015 | ECONOMICA.net

Inspecţia Fiscală, structură în cadrul ANAF, a demarat de câteva zile o campanie de inspecţie în mall-uri şi hipermarketuri. Nouă  astfel de controale sunt în derulare în acest moment. Încă un contol vizează cel mai mare distribuitor de spirtoase din România, P.P. DISTRIBUTORS - ROMANIA SRL, arată o listă pusă la dispoziţia  ECONOMICA.NET de ANAF.

Iată lista frimelor controlate de Inspecţia Fiscală

IULIUS MALL TIMISOARA SRL

P.P. DISTRIBUTORS - ROMANIA SRL

UNIREA SHOPPING CENTER SA

IULIUS MALL CLUJ SRL

BRICOSTORE ROMANIA SA

COTROCENI PARK SA (AFI Palace)

BUCURESTI MALL DEVELOPMENT AND MANAGEMENT SRL (Mall Vitan)

ROMANIA HYPERMARCHE SA (Cora)

BILLA ROMANIA SRL 

PEEK&CLOPPENBURG SRL 


Prezenta pe piaţa din România din 2007 şi parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este cel mai mare distribuitor de produse de alcool de pe piaţa locala. Compania a raportat anul trecut o cifră de afaceri de
netă de 147.8 milioane de lei şi un profit net de 7,3 milioane de lei.

Iulius Mall Timişoara SRl este compania deţinută de omul de afaceri Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de centre comerciale din România. Compania care administrează Iulius Mall din Timişoara a raportat anul trecut, potrivit datelor Ministerului de Finanţe, afaceri nete în valoare de 84,2 milioane de lei şi un profit net de 22,3 milioane de lei.

De asemenea, Iulius Mall Cluj, care operează centrul comercial din Cluj şi aparţine tot omului de afaceri Iulian Dascălu a raportat în 2014 afaceri de 55,3 milioane de lei şi un profit net de 18,5 milioane de lei.

UNIREA SHOPPING CENTER SA este firma care administrează centrul comercial Unirea din centrul Capitalei. Compania este listată la BVB şi are drept acţionari The Nova Group Investments România, SIf Muntenia şi alţi acţionari, printre care şi omul de afaceri Dan Adamescu. În 2014 compania a raportat o cifră de afaceri netă de peste 77 de milioane de lei.

BRICOSTORE România SA este societatea care operează cele 15 magazine de bricolaj Brico Depot din România. Lanţul este operat, începând din iunie 2013, de grupul britanic Kingfisher,primul distribuitor european de produse de amenajare a locuinţei şi numărul 3 pe plan mondial. Magazinele Brico Depot s-au numit iniţiat Bricostore şi aparţineau grupului francez Bresson. În 2014, compania a raportat o cifră de afaceri în valoare de 572.4 milioane de lei şi pierderi de 102,7 milioane de lei.

S.C. BUCURESTI MALL DEVELOPMENT AND MANAGEMENT S.R.L este compania care operează Complexul Comercial Bucureşti Mall , primul centru comercial tip mall deschis în România. Compania este deţinută de turcii de la Anchor, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup deţine şi Plaza România, al doilea mall din Capitală, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei.

ROMANIA HYPERMARCHE SA este societatea care operează lanţul de 12 hipermarketuri Cora, deţinut de grupul belgian Louis Delhaize. Compania a raportat în 2014 vânzări în creştere cu 4,5%, la 1,71 miliarde de lei (cca. 380 milioane de euro).

Billa România este parte a grupului german REWE care operează lanţul de supermarketuri Billa. Compania a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1,41 miliarde de lei, în creştere cu 4% faţă de 2013. Anul trecut compania a deschis cinci magazine, ajungând la o reţea totală de 85 de unităţi.

Peek & Cloppenburg este un retailer german de fashion cu afaceri în România de aproape 158 de milioane de lei şi un profit de 19 milioane de lei. Compania deţine în România trei magazine, două în Bucureşti şi unul Constanţa.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO