1EUR = 4.7287 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Instanţa a anulat cererea de deschidere a insolvenţei împotriva distribuitorului ţigărilor Kent

Tribunalul Bucureşti a anulat cererea de deschidere a insolvenței formulată de către un retailer de îmbrăcăminte din Sibiu, SC Pozzo Impex SRL, împotriva Interbrands Marketing & Distribution, distribuitorul ţigărilor Kent.

Interbrands Marketing & Distribution se numără printre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum din România, cu vânzari nete de 115 milioane de euro și un profit net de peste un milion de euro, în 2011.

Interbrands Marketing & Distribution este din 1997 distribuitorul țigărilor Kent (produse de British American Tobacco), ulterior compania extinzându-și portofoliul de clienți către produse ale unor companii precum Kotanyi, Procter & Gamble, Henkel, Nestle Nutrition, Love Plus, Tchibo, 3M, Comceh, Kraft Foods, Angelli.

Săptămâna trecută, Tribunalul București a anulat cererea privind deschiderea procedurii insolvenței formulată împotriva Interbrands Marketing & Distribution de către SC Pozzo Impex SRL, societate aflată în insolvență.

În luna martie 2012, SC Pozzo Impex SRL înaintase Tribunalului București o cerere de deschidere a procedurii de insolvență împotriva Interbrands Marketing & Distribution, având ca obiect pretinse creanțe datorate de companie unuia dintre partenerii de afaceri și preluate de SC Pozzo Impex SRL în baza unui contract de cesiune creanțe, ne-au comunicat avocaţii de la Ţuca Zbârcea şi Asociaţii, care au reprezentat Interbrands Marketing & Distribution.

”Nu am fost surprinși de Decizia Tribunalului București pronunțată în ședința de joi, 12 iulie 2012, în condiţiile în care Administratorul Judiciar al Pozzo Impex SRL nu şi-a însuşit cererea de insolvenţă. Totodată, decizia instanţei reprezintă dovada fără echivoc a faptului că demersul procesual al acestei societăți a fost unul abuziv și având un caracter vădit șicanator. Având în vedere că societatea noastră este lider în domeniul său de activitate, faptul că avem o situație financiară solidă și un circuit normal de încasări și plăți, precum și faptul că deținem toate resursele financiare și instrumentele legale necesare combaterii unei astfel de acțiuni, nu ne-am temut în niciun moment de acțiunea întreprinsă împotriva noastră”, a declarat Alina Arsene, consilier juridic al Interbrands Marketing & Distribution.

O echipă de avocați a firmei de avocatură de business Țuca Zbârcea & Asociații a asistat și reprezentat compania Interbrands Marketing & Distribution în acest proces.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO