1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Intercapital Invest iese de pe piaţă. Clienţii vor fi transferaţi către Tradeville

Intercapital Invest, una dintre companiile independente de brokeraj din România, intenţionează să se retragă de pe piaţa de capital şi să încheie un parteneriat cu Tradeville, prin care clienţii săi să poată beneficia de servicii de tranzacţionare la bursă, se arată într-un comunicat de presă al celor două companii.

22 iun, 2017 | Agerpres

'Acţionarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business şi convoacă o Adunare Generală a Acţionarilor în vederea retragerii de pe piaţă. De-a lungul timpului, am contribuit din plin la dezvoltarea pieţei de capital şi am câştigat încrederea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis să recomandăm clienţilor noştri un partener de încredere ce împărtăşeşte valorile companiei noastre', a declarat Răzvan Paşol, preşedinte Intercapital Invest.

Mihaela Bîciu, director general Tradeville, susţine că acest parteneriat se pliază natural pe strategia de dezvoltare şi creştere a cotei de piaţă.

'Vom continua să investim în dezvoltarea pieţei de capital locale, în dezvoltarea de noi produse şi instrumente financiare, atât pe piaţa locală, cât şi pe pieţele internaţionale, precum şi în tehnologia platformelor de tranzacţionare', a afirmat Bîciu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO