1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Internet gratuit pe litoralul românesc din iulie. Vezi zonele acoperite

Vodafone România oferă începând din luna iulie, utilizatorilor de terminalel mobile acees la internet gratuit şi nelimitat pe litoral prin mai multe hotspot-uri instalate în staţiuni.  

28 iun, 2012 | Laurentiu Matache | ECONOMICA.net

Pentru inceput, în programul de acoperire Wi-Fi pe litoral, accesul la internet va fi disponibil în Mamaia pe plajele din zona Casino - la piciorul telegondolei, în faţa hotelului Savoy, în zona hotelului Junona, pe plaja Vega, în interiorul parcului Aqua Magic, în zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, în fata hotelurilor Flora şi Ovidiu, în zona Melody şi zona Camping Nord.

Accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi va fi disponibil şi în Costineşti, în zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert şi în faţa clubului Tineretului.

„Una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turişti este, ca în fiecare an, litoralul. Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis ca, începand din aceasta vară, să facem vacanţa mai frumoasă pentru toţi utilizatorii de servicii de telefonie mobilă, prin opţiuni suplimentare de conectivitate la Internet. Astfel, din luna iulie, vom acoperi cele mai importante plaje din Mamaia si Costineşti cu Wi-Fi gratuit, pentru a oferi tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone”, a declarat Dragoş Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO