1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

News

Interpol anunţă arestări în scandalul meciurilor trucate Calcioscommesse

Secretarul general al Interpolului, Ronald Noble, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în viitorul apropiat se vor face arestări în Singapore, în cadrul scandalului meciurilor trucate din Italia, "Calcioscommesse", informează AFP.

29 noi, 2012 | ECONOMICA.net

"În viitorul apropiat se vor face arestări în Singapore în cazuri de pariuri ilegale şi meciuri trucate. Au fost descoperite noi conexiuni între Singapore şi scandalul meciurilor trucate din Italia, «Calcioscommesse», după arestarea lui Almir Gegici în Italia", a spus Noble.

Gegici, fost jucător la echipa Vicenza (liga a treia italiană), a servit ca intermediar pentru pariurile din Asia şi a avut legături cu Tan Seet Eng, cunoscut ca Dan Tan, "lider al unui grup de crimă organizată" din Singapore. Un apropiat al lui Dan Tan, Wilson Raj Perumal, a fost arestat în Finlanda, în 2011, fiind suspectat că a trucat meciuri în mai multe ţări.

În cadrul scandalului "Calcioscommesse", numeroşi fotbalişti au fost bănuiţi că au fost cumpăraţi de organizaţii de pariuri clandestine. Scandalul s-a soldat cu jucători anchetaţi sau arestaţi, printre care nume cunoscute din fotbalul italian, cum ar fi Stefano Mauri, căpitanul echipei Lazio Roma, care a fost închis pentru scurt timp în acest caz.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO