Intesa San Paolo a încheiat parteneriat cu Groupama pentru asigurări care vin în completarea produselor bancare

Clienții Intesa Sanpaolo Bank care accesează credite imobiliare/ ipotecare sau de nevoi personale au posibilitatea să încheie o asigurare potrivită, putându-se astfel baza pe sprijinul necesar în cazul apariției unor evenimente nedorite care le pot afecta viața sau locuința: asigurarea de viață și șomaj destinată persoanelor fizice, asigurarea facultativă a locuinței, asigurarea obligatorie a locuinței (PAD), în urma parteneriatului strategic încheiat de subsidiara din România a băncii italiene cu societatea de asigurări Groupama.
Gabriela Ţinteanu - mar, 12 iul. 2022, 11:20
Intesa San Paolo a încheiat parteneriat cu Groupama pentru asigurări care vin în completarea produselor bancare

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, oferă acum clienților săi mai multe tipuri de servicii de asigurare, în cadrul parteneriatului strategic încheiat cu Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România. Produsele de asigurare vin în completarea produselor bancare oferite de Intesa Sanpaolo Bank și pot fi accesate ușor si rapid.

Clienții Intesa Sanpaolo Bank care accesează credite imobiliare/ ipotecare sau de nevoi personale au posibilitatea să încheie o asigurare potrivită, putându-se astfel baza pe sprijinul necesar în cazul apariției unor evenimente nedorite care le pot afecta viața sau locuința: asigurarea de viață și șomaj destinată persoanelor fizice, asigurarea facultativă a locuinței, asigurarea obligatorie a locuinței (PAD).

De asemenea, clienții băncii au posiblilitatea de a accesa Asigurarea de sănătate – Spitalizare și chirurgie, disponibilă atât pentru persoanele fizice și familiile acestora, cât și pentru clienții persoane juridice. Polițele de asigurare pot fi încheiate direct în unitățile teritoriale ale băncii.

Prin noile produse de asigurare, Intesa Sanpaolo Bank vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi, pornind de la lucrurile care contează cu adevărat: viața,  sănătatea, siguranța familiei și a propriei case. Suntem bucuroși că împreună cu partenerul nostru, Groupama, le putem oferi clienților noştri servicii de asigurare de calitate şi uşor de accesat, direct în sucursalele noastre”. a declarat Dan Grigoriu, Șeful Diviziei Retail și Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

”Misiunea noastră este una clară, aceea de a crea pentru clienții noștri produse care să răspundă cât mai bine nevoilor lor, oferindu-le totodată și încrederea că au alături un partener pe care se pot baza. Ne bucurăm că avem ocazia de a extinde parteneriatul nostru cu Intesa Sanpaolo Bank și că, împreună, continuăm să livrăm cele mai bune soluții clienților”, a declarat Ștefan Stavrositu, Director Național Vânzări Groupama.

Intesa Sanpaolo Bank oferă o gamă completă de soluții și produse financiare pentru clienţii săi. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile oferite sunt disponibile pe site-ul băncii: www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate Intesa Sanpaolo Bank sau la telefon: 0800 800 888, apel gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă din România.

 

Te-ar mai putea interesa și
36% dintre români folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi – studiu
36% dintre români folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi – studiu
Aproximativ 36% dintre români folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi, iar 71% consideră esențială bateria de mare capacitate, potrivit unui studiu realizat de Xiaomi în perioada martie-aprilie......
Bosch ar putea anunţa noi concedieri
Bosch ar putea anunţa noi concedieri
Bosch, cel mai mare furnizor mondial de componente auto, a avertizat joi asupra unor noi reduceri de costuri şi de personal, ...
Ajutorul american blocat în Congres „nu va putea să schimbe nimic” pe front, susţine Kremlinul
Ajutorul american blocat în Congres „nu va putea să schimbe nimic” pe front, susţine Kremlinul
Ajutorul militar pentru Ucraina, blocat în Congresul american de mai multe luni de zile şi care ar urma să fie supus la ...
Acordul pentru deminare în Marea Neagră între Turcia, România şi Bulgaria, în continuare neratificat de Ankara – surse
Acordul pentru deminare în Marea Neagră între Turcia, România şi Bulgaria, în continuare neratificat de Ankara – ...
Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă ...