1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Europharm implementează soluţiile IT ale TotalSoft

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, anunță implementarea și integrarea soluției Financiar-Contabile din cadrul Charisma ERP pentru distribuitorului de medicamente Europharm Distribuție.

03 dec, 2020 | | ECONOMICA.net

Acesta este cel mai recent dintr-un lung șir de proiecte începute încă din 2004 care au vizat eficientizarea activității, a interacțiunii cu partenerii de business ai Europharm Distribuție, gestiunea comenzilor online, WMS, managementul rutelor de livrare și o raportare managerială complexă cum ar fi: analiza de venituri și cheltuieli pe centre de cost sau rapoartele de profit și pierdere. 

Acest modul completează soluția Charisma ERP, asigură acuratețea datelor, informații la zi și în timp real, un mod de lucru mult mai facil și efort limitat pentru modificarea sau adăugarea de noi fluxuri de lucru.

În anul 2019, TotalSoft a oferit sprijinul și asistența tehnică necesare pentru ca Europharm Distribuție să devină prima organizație farmaceutică care a reușit să scaneze cutii de medicamente în Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor.

Colaborarea dintre TotalSoft și Europharm Distribuție a început în 2004, prin implementarea unei soluții software pentru managementul activității de distribuție, iar în 2012 Europharm Distribuție a decis achiziționarea sistemului Charisma ERP prin intermediul căruia a digitalizat continuu activitățile si procesele de business, în concordanță cu reglementările și cerințele pieței.

Europharm Distribuţie este una dintre cele mai importante companii romanești de distribuție farmaceutică și servicii logistice, cu o activitate de peste 26 de ani pe piața locală.

TotalSoft, companie românească înființată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, DM și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de peste 500 de specialiști și proiecte în 45 de țări, pe patru continente. TotalSoft este furnizorul preferat de soluții ERP din România și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing.

În toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO