1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

News

Iohannis a promulgat legea Uber prin care maşinile cu activităţi de transport alternativ pot avea nouă locuri, inclusiv locul conducătorului auto

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care modifică un alineat al unui articol din ordonanţa de urgenţă a Guvernului 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel autoturismele care practică transportul alternativ pot avea maximum nouă locuri, inclusiv locul conducătorului auto, nu maxim cinci locuri, inclusiv locul conducătorului auto, cum era până acum, scrie News.ro.

24 iul, 2020 | News.ro

Actul normativ promulgat modifică articolul 19 litera a) din ordonanţa de urgenţă a Guvernului 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto, scrie News.ro.

Prevederea este ca „autoturismele cu care se efectuează transport alternativ trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: a) au maximum 9 locuri, inclusiv locul conducătorului auto.

În forma de până acum a OUG menţionată era stipulat ca: „autoturismele cu care se efectuează transport alternativ trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: a) au maxim 5 locuri, inclusiv locul conducătorului auto”.

Proiectul de lege iniţiat de PSD a fost adoptat decizional de Camera Deputaţilor pe 30 iunie şi trimis la promulgare pe 6 iulie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO