Ionuţ Leahu deschide un centru stomatologic la Braşov, în urma unei investiţii de 650.000 de euro

Antreprenorul Ionuţ Leahu (foto) inaugurează un centru stomatologic în Braşov, la data de 9 aprilie, în urma unei investiţii de 650.000 de euro.
Cristina Şomănescu - joi, 07 apr. 2022, 11:10
Ionuţ Leahu deschide un centru stomatologic la Braşov, în urma unei investiţii de 650.000 de euro

Centrul Dr. Leahu din Braşov are opt cabinete stomatologice, radiologie dentară digitală și spaţii dedicate tratamentului copiilor, care integrează tehnologia de tip gamification, potrivit conceptului “Academia spaţială”.

Ionuţ Leahu a anunţat investiţia din Braşov, într-un interviu acordat pentru Economica.net în luna martie, pe care îl puteţi citi aici.
https://www.economica.net/ionut-leahu_561976.html

Deocamdată, echipa clinicii Dr. Leahu din Braşov este formată din opt profesioniști, iar procesul de recrutare rămâne deschis.

Centrul stomatologic din Braşov oferă servicii realizate în siguranță de echipe multidisciplinare. Printre acestea se numără tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență, chirurgie orală. Printre serviciile acordate de centrul Dr. Leahu din Braşov se numără şi refacerea danturii în 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși vor putea opta implanturi zigomatice.

Dezvoltăm infrastructura unei instituţii care poate avea grijă de pacient de la primul dinte și care îi poate asigura o constanță în ce privește tratamentul stomatologic până la sfârșitul vieții, pentru orice tip de afecțiune dentară. Practic, asta înseamnă o rețea construită în interesul pacientului, care dobândește încredere în instituția medicală, unde este îngrijit de o echipă de medici. Aici punem accent pe dezvoltarea profesională continuă, în echipă, și mă bucur să văd că avem colegi care au făcut facultatea în București, specializarea la Cluj și lucrează acum în clinica din Brașov, ca să crească alături de noi”, a declarat Ionuț Leahu, fondatorul și CEO-ul reţelei de clinici dentare Dr. Leahu.

Rețeaua clinicilor dentare Dr. Leahu este prezentă în 13 orașe din România (Brașov, Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca), are 157 de cabinete dentare, un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, și o echipă de peste 550 de angajați, dintre care 160 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de perfecționare dr. Leahu.

De asemenea, reţeaua clinicilor dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...