Ionuț Tănăsoaica este noul CEO al Electromontaj

Electromontaj a anunțat joi că din această primăvară activitățile Electromontaj, la nivel local și internațional, sunt coordonate de noul său CEO, Ionuț Adrian Tănăsoaica.
Ion Dobreanu - joi, 14 apr. 2022, 16:30
Ionuț Tănăsoaica este noul CEO al Electromontaj

Numirea lui Ionuț Tănăsoaica, după doi ani în care a ocupat poziția de director general adjunct în cadrul companiei, vine ca o confirmare a faptului că Electromontaj face un nou pas spre viitor, după ce în 2021, compania a trecut și printr-un proces de rebranding, care să susțină direcția de dezvoltare și expansiune.

Compania derulează proiecte în Europa, Orientul Mijlociu și Africa și lucrează la o strategie complexă de susținere a procesului de tranziție globală către un viitor sustenabil, bazat pe electricitate.

Ionuț Adrian Tănăsoaica s-a alăturat companiei în 2020 în calitate de director financiar, apoi, în scurt timp a devenit director general adjunct. Acesta a avut o contribuție importantă la cifra de afaceri record a companiei din 2021, de 70 de milioane de euro, prin livrarea de proiecte la cheie către clienții strategici ai Electromontaj.

Înainte de a se alătura Grupului, a deţinut mai multe poziţii cheie în companii de consultanță și telecomunicații.

„Mă simt extrem de onorat să preiau acest rol şi să duc mai departe succesul anilor precedenţi alături de o echipă de oameni extraordinari.

Vreau să folosesc cel mai important atuu al nostru, capacitatea de a mixa experiența unică de peste 70 de ani în construcții-montaj în domeniul energetic, cu inovația prezentului, pentru a sprijini un viitor electric. De asemenea, printre obiectivele mele ca CEO se numără extinderea business-ului Electromontaj, digitalizarea companiei și dezvoltarea investițiilor în zona de producție și proiecte internaționale. Totodată, ne vom dedica eforturile să asigurăm clienţilor și partenerilor noștri cea mai bună experienţă şi calitate a serviciilor”, adeclarat Ionuț Tănăsoaica.

El preia responsabilitățile de CEO deținute anterior de Dumitru Corduneanu, care își încheie mandatul prin retragerea din activitate.

„După 36 ani în Electromontaj, simt că las coordonarea activităților companiei unuia dintre reprezentanții veritabili ai noii generații de lideri, care întelege nu doar tendințele viitorului, dar care are și noțiunea clară a unei echipe puternice. Noi, la Electromontaj, suntem precursori și artizani ai electrificării României și cei mai buni parteneri pentru colaboratorii noștri. Valoarea cea mai de preț sunt oamenii care au lucrat și lucrează în Electromontaj. Întregul board de administrație îl sprijină pe Ionuț să ducă această viziune mai departe, cu rezultate notabile, iar eu voi păstra mereu în suflet Electromontaj și le voi fi alături”, a spus Corduneanu.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A7 Ploiești – Buzău: Parapet lateral, montat pe primii 10 kilometri ai lotului 2 VIDEO
Autostrada A7 Ploiești – Buzău: Parapet lateral, montat pe primii 10 kilometri ai lotului 2 VIDEO
Secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu a publicat duminică imagini cu lotul 2 Mizil - Pietroasele din Autostrada Ploiești - Buzău (A7), unde a fost montat parapet lateral pe......
CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi, din cauza caniculei
CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi, din cauza caniculei
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii de tonaj pe sectoarele ...
Inteligenţa Artificială va înlocui unele părţi ale procesului de angajare
Inteligenţa Artificială va înlocui unele părţi ale procesului de angajare
Aproximativ 85% dintre recrutorii globali cred că Inteligenţa Artificială (AI) este o tehnologie utilă care va înlocui ...
Seceta pedologică în cutura grâului de toamnă ajunge şi în Banat
Seceta pedologică în cutura grâului de toamnă ajunge şi în Banat
Seceta pedologică în cultura grâului de toamnă se extinde şi în Banat, aprovizionarea cu apă a solului prezentând ...