iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III. Care vor fi asemănările

În ultima perioadă s-a vorbit intens despre cum va arăta noul iPhone, iar împătimiţii de gadget-uri cu siguranţă abia aşteaptă să facă o comparaţie cu Samsung Galaxy SIII pentru a se decide care din cele două smartphone-uri merită achiziţionat.
Economica.net - vin, 07 sept. 2012, 09:25
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III. Care vor fi asemănările

Pentru a vă face o idee încă de pe acum, iată mai jos o listă cu 8 asemănări importante.

1. Procesor Quad Core

Există şanse foarte mari ca iPhone 5 să vină echipat cu acest tip de procesor. Mişcarea ar fi foarte logică dacă ţinem cont de faptul că cei mai mari rivali ai Apple au deja în dotare quad core-ul.

Citeste si: iPhone 5 în acţiune. Vezi VIDEO cu modul cum porneşte şi arată noul gadget

2. Ecran mare

Ecranul de 3,5 inci era considerat prea mic de către utilizatori, în comparaţie cu cele ale altor terminale perfomante. 

3. Un design mult mai subţire

Samsung Galaxy SIII este mult mai subţire în comparaţie cu terminalele precedete, iar noul iPhone ar putea urma trendul pieţei. Mobilitatea este cheia în piaţa smartphone-urilor, iar Apple şi Samsung ştiu asta.

4. Noi versiuni de software

Terminalul celor de la Samsung a ieşit pe piaţa cu noua versiune a sistemului de operare Android, 4.0 Ice Cream Sandwich, iar Apple iPhone 5 va ieşi de piaţa alături de următoare versiune de software iOS 6.

Citeste si: Cât ar putea costa iPhone 5

5. Display-uri foarte rezistente

Samsung Galaxy SIII a venit cu un ecran rezistent la zgârieturi, reducând şansele de deteriorare a terminalului. Potrivit rapoartelor, iPhone 5 va veni cu un ecran Gorilla Glass 2, care ar trebui să crească semnificativ rezistenţa telefonului, o mare problemă a terminalelor Apple de până acum.

6. Camere foto performante

Chiar dacă Nikon şi Canon au lansat camere foto cu sisteme de operare, Samsung Galaxy SIII şi iPhone 5 vor fi în continuare câştigători pe această piaţă datorită calităţii dispozitivelor cu care sunt dotate.

7. Plata cu telefonul mobil

Samsung Galaxy SIII vine dotat cu tehnologia NFC ce permite utilizatorilor să facă plăţi online direct de pe telefonul mobil, tehnologie care va fi încorporată şi pe noul terminal de la Apple.

Citeste si: Cum poţi să transformi un telefon vechi într-un smartphone VIDEO

8. 4G LTE

Ambele terminale se pot conecta la reţelele de tehnologie a patra, 4G LTE, care permit o conectivitate la internet la o viteză de până la 21.6 Mbps.

Citeste si: iPhone 5. Toate noutăţile despre telefonul anului

Te-ar mai putea interesa și
Nouă ieftinire a carburanților, azi. Care sunt prețurile
Nouă ieftinire a carburanților, azi. Care sunt prețurile
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus din nou prețurile azi. S-a ieftinit doar benzina de data asta....
Ucraina: Primul vas al ONU încărcat cu cereale a plecat spre Africa
Ucraina: Primul vas al ONU încărcat cu cereale a plecat spre Africa
Prima navă umanitară închiriată de ONU pentru a transporta cereale ucrainene a părăsit marţi portul Pivdennyi, sudul ...
Avertismentul Rusiei pentru Europa – Gazprom: Preţurile gazelor ar putea creşte cu 60% în iarnă, la peste 4.000 de dolari pentru 1.000 de metri cubi
Avertismentul Rusiei pentru Europa – Gazprom: Preţurile gazelor ar putea creşte cu 60% în iarnă, la peste 4.000 ...
Compania de stat rusă de gaze Gazprom a declarat marţi că preţurile gazelor europene ar putea creşte în această iarnă ...
Atac cibernetic rus „fără precedent”, anunţă operatorul nuclear ucrainean
Atac cibernetic rus „fără precedent”, anunţă operatorul nuclear ucrainean
Operatorul public ucrainean al centralelor nucleare Energoatom a denunţat marţi într-un comunicat un atac cibernetic rus ...