Ipsos Research Romania, creştere a afacerilor cu 25% anul trecut

Ipsos Research Romania a incheiat anul 2014 cu o crestere a cifrei de afaceri de 25%. Este al doilea an consecutiv cu o rata de crestere formata din doua cifre, dupa ce, in 2013, aceasta a fost de +20%. Peste 80% din cifra de afaceri totala provine din studii realizate pentru companii care activeaza pe piata din Romania, se arată într-un comunicat al companiei.
Economica.net - lun, 02 feb. 2015, 11:18
Ipsos Research Romania, creştere a afacerilor cu 25% anul trecut

La aceasta crestere au contribuit in special studiile strategice de intelegere a pietei (Censydiam), in crestere cu 50% fata de anul anterior, precum si studiile sociale si de masurare a calitatii vietii (pondere dubla fata de 2013).

Censydiam – probabil cea mai cunoscuta metoda de cercetare motivationala – porneste de la motivatiile fundamental umane din spatele comportamentului de cumparare sau consum si este un instrument indispensabil pentru segmentare, pozitionare, brand stretch, platforme de inovatie si pana la gestiunea portofoliului de marci.
Studiile sociale derulate prin divizia locala Ipsos Observer fac parte din pachetul de proiecte europene pe care Ipsos Research le realizeaza in Romania. Beneficiul imediat al studiilor derulate prin Observer – sociale sau de marketing – il reprezinta diminuarea semnificativa a timpului de realizare a studiilor si livrarea acestora catre client in formate simple si accesibile.

« In 2015, ne propunem sa ramanem la confluenta dintre interesul companiilor si nevoile consumatorilor si sa sprijinim gasirea unui echilibru cat mai bun intre acestea: chestionare mai scurte, experienta cat mai placuta pentru respondenti, un mod prietenos si accesibil de vizualizare a datelor, concluzii si recomandari cat mai pertinente pentru clientii care ne-au acordat increderea de a le fi parteneri.», a subliniat directorul general al Ipsos Research, Alina Stepan.

Pe langa cresterea semnificativa a cifrei de afaceri, in 2014 Ipsos Research Romania a obtinut acreditarea ISO 9001 de la agentia de audit Lloyds.
Tot anul trecut, Ipsos Research a deschis Centrul Regional Balcanic, prin care coordoneaza studii tip tracker si de testare a comunicarii de brand pentru tarile din zona.

Ipsos Research Romania este parte a grupului francez Ipsos – locul 3 intre companiile globale specializate in studii de cercetare de piata. Compania ofera partenerilor sai solutii complete de cercetare, bazate pe o varietate larga de metodologii. La nivel international, Grupul Ipsos, listat la Bursa din Paris, este prezent in 87 de tari, compania operand sondaje online si offline pentru mai mult de 5.000 de clienti. In prezent, grupul Ipsos numara circa 16.000 de angajati permanenti. Grupul Ipsos aniverseaza 40 de ani de la infiintarea sa la Paris, la 1 octombrie 1975.

 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...