1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 21 º

Companii

iSTYLE preia magazinului iCentre din Mall Promenada şi va deschide un centru de service Apple în a doua parte a anului

iSTYLE preia magazinului iCentre din Mall Promenada, achiziţie care îi asigură poziţia de unic partener comercial Apple din România cu statutul de APR (Apple Premium Reseller) începând din 19 aprilie.

23 apr, 2019 | ECONOMICA.net

iSTYLE gestionează acum zece locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.500 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

Achiziția vine în completarea acțiunilor întreprinse în anul precedent, ce includ integrarea echipei iSTYLE PRO ca departament de service autorizat Apple (un segment de business prioritar și pentru 2019), migrarea la o nouă platformă de e-commerce, care îmbunătățește experiența utilizatorilor și facilitează procesul de achiziție, oferind în același timp o securitate sporită pentru plățile online, precum și extinderea echipei dedicate proiectelor B2B, care vine în sprijinul organizațiilor ce vizează implementarea ecosistemului Apple, indiferent de dimensiunile și structura lor actuală.

"Începem anul în forță din punct de vedere al businessului, iar prin această tranzactie ne atingem două obiective: acela de unic Apple Premium Reseller din România, postură care ne onorează, dar reprezintă în același timp o mare responsabilitate față de clienții noștri și acela de a continua dezvoltarea și consolidarea rețelei iSTYLE ori de câte ori apare o oportunitate în piață", a declarat Valeriu Ion, director general la iSTYLE România & Bulgaria.

În 2018, iSTYLE Romania a înregistrat cei mai buni indicatori financiari din istoria de aproape 20 de ani a companiei, ajungând la o cifră de afaceri de peste 180 de milioane de lei, ceea ce înseamnă comparativ cu anul 2017, o creștere de 16%. Creșterea reprezintă consecința dezvoltării organice, ilustrată prin extinderea prezenței în cele mai apreciate centre comerciale din marile orașe ale țării.

Pentru anul în curs, iSTYLE își propune să deschidă, în a doua parte a anului, un centru de service de sine stătător, pe lângă punctele de preluare din magazine. Acesta va eficientiza procesul de diagnoză, depanare, reparare sau înlocuire a produselor atât în perioada de garanție, cât și în afara acesteia. Atunci când vor apela la service, clienții iSTYLE vor beneficia de avantaje suplimentare, precum o reducere de 25% la închirierea unui iPhone pentru perioada în care dispozitivul propriu se află în service.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO