1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Astaldi a încasat primii bani pentru lotul din Autostrada Transilvania pe care-l construieşte

Compania de Autostrăzi a decontat la începutul lunii august prima factură emisă de Astaldi pentru construirea unui lot de 18 kilometri din Autostrada Transilvania, între Târgu Mureş şi Câmpia Turzii.

23 aug, 2016 | ECONOMICA.net

Compania italiană Astaldi a emis pe 1 iulie o factură de 78,77 milioane de lei pentru proiectarea şi execuţia lotului Iernut-Cheţani.

Pe 2 august, a fost emis ordinul de plată pentru această factură, potrivit Registrului Operaţiunilor Generatoare de Obligaţii de Plată (ROGOP) al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADNR).

Data de începere a lucrărilor pe acest lot lung de 18 km este 4 mai 2016, iar termenul de finalizare este septembrie 2017.

Contractul pentru acest lot din Autostrada A3 Câmpia Turzii - Târgu Mureş a fost semnat pe 6 aprilie 2016 iar valoarea sa este de 438 de milioane de lei, fără TVA.

Recent, Asociaţia Pro Infrastructură (API) a realizat primele filmări din avion cu lansarea lucrărilor pe noile segmente din A3, între Târgu Mureş şi Câmpia Turzii.

„Filmarea prezintă stadiul pe 3 loturi din cele 5: puteţi vedea mai întâi lotul Strabag (Ungheni-Ogra, 10,1 km), apoi lotul Geiger (Ogra-Iernut, 3,6 km) şi câţiva km din lotul Astaldi (Iernut-Cheţani 17,9 km)", explică reprezentanţii API.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO