1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Italienii de la Tirrena Scavi, câştigătorii contractului pentru construcţia Variantei de Ocolire Sud a municipiului Timişoara

Constructorul italian Tirrena Scavi SpA este câştigătorul contractului pentru construcţia Variantei de Ocolire Sud a municipiului Timişoara, în valoare de 272,433 milioane de lei, fără TVA, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

27 feb, 2018 | Agerpres

'A fost desemnată câştigătoare oferta depusă de Tirrena Scavi SpA, iar valoarea de semnare a contractului este de 272.432.921,95 lei, fără TVA. Rezultatul procedurii de atribuire a contractului 'Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire a Municipiului Timişoara Sud' a fost comunicat astăzi, 27.02.2018', precizează CNAIR.

Durata contractului este de 150 de luni, din care şase luni proiectare, 24 de luni execuţie şi 120 de luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorului de evaluare).

Contractul va putea fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea eventualelor contestaţii, subliniază compania de drumuri.

Obiectul contractului îl constituie proiectarea şi execuţia a 25.690 de kilometri de drum naţional nou la standarde europene. Pe lângă beneficiile locale, acest proiect are ca principal scop fluidizarea traficului intern, dar şi a celui internaţional de tranzit care intră în ţară prin zona Stamora Moraviţa, se desfăşoară pe DN 59, ajunge în zona Timişoara şi se îndreaptă către centrul ţării pe DN 6 sau pe sectoarele de autostradă Arad - Timişoara - Lugoj.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO