Iustin Paraschiv, preşedintele Carmistin, anunţă lansarea celui de-al doilea produs BIO din gama La Provincia

Cu o abordare proactivă și o viziune orientată spre sustenabilitate, La Provincia, brand al Grupului Carmistin, a lansat cel de-al doilea produs BIO din portofoliul său.
Ion Dobreanu - lun, 15 mai 2023, 14:24
Iustin Paraschiv, preşedintele Carmistin, anunţă lansarea celui de-al doilea produs BIO din gama La Provincia

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, a făcut acest anunț cu entuziasm, evidențiind angajamentul companiei față de producția de alimente sănătoase și sustenabile.

Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia sunt obținute de la găini crescute cu acces în aer liber și hrănite exclusiv cu furaje din agricultură 100% ecologică.

Această lansare reprezintă un pas important în direcția diversificării gamei de produse BIO oferite de La Provincia și a consolidării poziției în domeniul alimentelor sănătoase și sustenabile.

Iustin Paraschiv este un antreprenor român cunoscut pentru implicarea sa activă în industria alimentară. Antreprenorul este un vizionar care își canalizează eforturile în direcția progresului, schimbării și autenticității. El a înțeles nevoile actuale ale consumatorilor și importanța practicilor agricole durabile în producția alimentelor sănătoase și ecologice.

Fondator al Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv urmărește ca prin acțiunile companiei să asigure consumatorilor produse alimentare sănătoase și de calitate superioară, rezultate în urma unor procese responsabile de producție.

În acest sens, anul 2023 a fost un moment important pentru Grupul Carmistin, marcând lansarea gamei de ouă BIO LaProvincia, un produs ce se remarcă prin conceptul de sustenabilitate și prin respectarea unor standarde riguroase de producție.

La Provincia, brand al grupului Carmistin, a lansat gama de ouă BIO!

Reprezentanții companiei au declarat că această gamă de ouă BIO reprezintă al doilea produs BIO din portofoliul La Provincia, primul lansat fiind puiul BIO.

Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, a subliniat că decizia de a extinde portofoliul La Provincia cu ouă BIO a fost motivată de cererea semnificativă din piață pentru produse ecologice, de calitate superioară.

“Studii realizate pentru stabilirea profilului consumatorului au arătat faptul că piața noastră de ouă BIO nu este destul de reprezentată și că există o cerere semnificativă pentru un astfel de produs. Este motivul pentru care am decis extinderea gamei, sub brandul-umbrelă La Provincia, adăugând ouăle BIO. În acest fel, răspundem și nevoilor consumatorilor care se orientează preponderent spre zona de produse alimentare premium și BIO”, a declarat Andrei Brumaru, CEO Carmistin.

Cererea pentru ouă este în creștere constantă în ultimii ani, fiind una dintre cele mai ieftine surse de proteine pe care compania le poate produce. Această tendință va continua și în următorii ani, pe măsură ce consumatorii devin tot mai interesați de alimentația sănătoasă și de produsele BIO.

Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, subliniază că interesul nu este cel de a intra pe piața de ouă, ci de a intra pe piața de hrană sănătoasă. Această abordare reprezintă o atitudine responsabilă și sustenabilă, care urmărește promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.
Pentru a produce ouă și carne BIO, Grupul Carmistin depune numeroase eforturi pentru a se asigura că producția lor agricolă se încadrează în standardele cele mai înalte de calitate și sustenabilitate.

Ouăle BIO La Provincia reprezintă un exemplu de produs ecologic și autentic românesc, care susține dezvoltarea agroalimentară responsabilă și sustenabilă în țară.

Ouă BIO La Provincia – Proteine de calitate superioară și grăsimi sănătoase!

Iată principalele beneficii ale gamei de ouă BIO La Provincia:

  • La Provincia produce ouă BIO în ferma Carmistin din Leleasca, România, asigurând astfel controlul complet al procesului de producție și calitatea superioară a produsului final.
  • Ouăle BIO La Provincia provin exclusiv de la găini hrănite cu furaje din agricultura ecologică.
  • Ouăle BIO La Provincia sunt sortate și ambalate cu grijă de către specialiști, pentru a asigura un control sporit și o calitate superioară. Fiecare ou este examinat atent înainte de a fi plasat în ambalajul special, astfel încât să vă bucurați de un produs proaspăt și delicios.
  • Ouăle BIO La Provincia sunt ambalate într-un nou tip de ambalaj inovator, oferind o varietate de dimensiuni și forme, inclusiv seturi de 6 (L/XL) si 10 ouă (M/L), respectiv seturi de 12 ouă (M/L) și chiar cofraje de 20 ouă (mărimea S).

Anul 2023 a reprezentat anul lansării primei game de ouă La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Brandul și-a extins gama de produse prin lansarea gamei de ouă de la găini vegetariene crescute la sol, hrănite cu cele mai bune cereale, create dintr-o agricultură proprie responsabilă.

Această primă lansare a fost completată înainte de Sărbătoarea Învierii, de gama de ouă BIO La Provincia, provenite de la găini crescute exclusiv cu hrană din agricultură ecologică.

Ambele produse sunt disponibile în întreaga varietate de mărimi și ambalaje, în rețelele Lidl și Kaufland, dar și în alte magazine. Prin urmare, toți consumatorii se pot bucura de beneficiile și gustul deosebit al acestor produse LaProvincia.

Te-ar mai putea interesa și
Electroputere VFU Paşcani a finalizat revizia capitală la 17 „Săgeţi Albastre” din cele 50 contractate cu CFR Călători
Electroputere VFU Paşcani a finalizat revizia capitală la 17 „Săgeţi Albastre” din cele 50 contractate cu ...
Electroputere VFU Paşcani a finalizat reparaţia capitală de tip R9 la cel de-al 17-lea automotor Siemens Desiro SR20D, cunoscut ca "Săgeata Albastră", aparţinând CFR Călători, în cadrul......
Două scheme de ajutor de stat, de peste 800 mil. euro, pentru instalarea de capacități în regenerabile pentru autoconsum, lansate azi
Două scheme de ajutor de stat, de peste 800 mil. euro, pentru instalarea de capacități în regenerabile pentru autoconsum, ...
Ministerul Energiei a lansat, în această dimineață, apelul de proiecte din cadrul Fondul pentru Modernizare în cadrul ...
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit comenzi ferme pentru 75.723 de unităţi din primul său automobil ...
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului ...