Jaguar extinde garanția de la trei la cinci ani

Jaguar introduce o nouă garanție de cinci ani pentru întreaga gamă de autoturisme, inclusiv pentru modelul complet electric Jaguar I-PACE și toate modelele electrice mild sau plug-in hybrid, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - vin, 01 iul. 2022, 17:05
Jaguar extinde garanția de la trei la cinci ani

Astfel, Jaguar este prima companie de autoturisme de lux care și-a extins perioada de garanție peste standardul de trei ani al industriei. Timp de cinci ani sau 150.000 km, Jaguar va remedia complet gratuit orice defect de fabricație în conformitate cu reglementările garanției.

Împreună cu serviciul InControl Remote, care optimizează asistența pentru defecțiuni și include apeluri de urgență automate și capacitatea de a interacționa de la distanță cu vehiculul de oriunde, Jaguar face viața mai ușoară atunci când contează cu adevărat.

Oferta de produse din segmentul luxului modern și experiența clienților se află la baza strategiei Jaguar Land Rover, Reimagine. Garanția de cinci ani pentru toate noile modele Jaguar reprezintă un pas important către excelența în experiența de service, oferind clienților Jaguar mai mult confort pe tot parcursul deținerii unui vehicul.

Jaguar preconizează un impact pozitiv al noii garanții de cinci ani asupra valorii reziduale a fiecărui vehicul din gamă, o veste bună pentru clienți, deoarece valorile reziduale ridicate se traduc în cele din urmă în rate de leasing lunare mai mici.

„Garanția extinsă pentru autoturisme noi arată încrederea în calitatea și fiabilitatea Jaguar și are potențialul de a spori valoarea reziduală a modelelor Jaguar cu până la 2%”, a spus Ralf Sulzbach, Senior Project Manager Consulting în cadrul Autovista Group.

Mai mult, Autovista Group consideră că extinderea garanției este un beneficiu pentru clienți, oferind „o mai mare certitudine a costurilor și predictibilitate prin reducerea costurilor după achiziția unui autoturism, deoarece toate componentele, sau cel puțin majoritatea, sunt acoperite de garanție”.

„Odată cu introducerea unei noi garanții de 5 ani pentru Jaguar în Europa, demonstrăm în continuare angajamentul nostru față de calitatea și fiabilitatea produselor noastre și ne concentrăm pe excelența serviciilor pentru clienți. Viziunea noastră viitoare asupra luxului modern este în întregime centrată pe client, iar acest lucru ar trebui să însemne liniște pentru oricine ia în considerare achiziționarea unui model Jaguar”, a spus Dmitry Kolchanov, director regional Jaguar Land Rover Europa.

Te-ar mai putea interesa și
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
Tendinţele în materie de tehnologie au migrat, încetul cu încetul, şi către zona de obţinere de beneficii financiare legale, iar unul dintre cele mai "la modă" şi noi tipuri de investiţii......
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a crescut, în mai 2022, la 614,338 miliarde de lei, de la 602,871 ...
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei a fost probabil săptămâna trecută să reorienteze unităţi pentru a-şi consolida campania în sudul ...
Cum răspunde Europa la inflaţia galopantă şi la criza alimentară mondială
Cum răspunde Europa la inflaţia galopantă şi la criza alimentară mondială
În mijlocul unei crize alimentare mondiale, în care preţurile au atins valori record, Uniunea Europeană încearcă să ...