1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

Companii

JLL: Gradul de ocupare în Liberty Center va depăşi 80% până la sfârşitul anului

Gradul de ocupare a centrului comercial Liberty Center a crescut la peste 70% în ultimele 6 luni, după atragerea unor chiriași noi pentru 18% din suprafața mallului. JLL, compania care se ocupă de repoziţionarea mallului, estimează că până la finalul anului acesta să fie ocupat în proporție de peste 80%.

16 mai, 2017 | | ECONOMICA.net

Deschiderea noilor magazine, dar și repoziționarea și regândirea mixului de chiriași au dus la creșterea traficului cu 13% în primul trimestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Mai mulţi retaileri prezenţi în mallul Liberty Center şi-au relocat magazinele, iar alţii au dechis noi unităţi. Magazinul multibrand KVL By Kenvelo, Lee Cooper și Timeout, cu o suprafață de 284 metri pătrați este o relocare strategică a două magazine situate în mall.

"Vedem o deschidere din partea mai multor branduri în ceea ce privește Liberty Center, care va rămâne un centru comercial de proximitate. În acest sens punem un puternic accent pe zona de entertainment și targetăm noi chiriași care să se integreze rapid acestui concept", spune Mariana Stamate, head of property management fepartment JLL România.

De asemenea, retailerul de îmbrăcăminte Colin's a deschis vineri, 12 mai, un nou magazin cu o suprafață de 200 metri pătrați situat la parterul Liberty Center.

Casa Convenienza by Casa Magica va deschide la parter un magazin de mobilă și accesorii produse în Italia, pe o suprafață de 1.380 metri pătrați. Au mai deschis aici magazine, de 200 de mp, şi retailerii Lady şi Raimond. 

Etajul unu va fi treptat repoziționat ca o zonă în principal de servicii, în următoarea perioadă fiind programate trei noi deschideri, pe o suprafață totală de 543 metri pătrați, respectiv o sală dedicată sporturilor de contact, un magazin Adidas Arte Martiale și Box, prin distribuitorul Masibo Sport, un showroom și o școală dedicate DJ-ilor, cu un studio de producție muzicală sub brandul DJ High Way. Tot la primul etaj, se va deschide la jumătatea lunii iunie un salon de înfrumusețare, ca o completare a mixului adus de operatorul de fitness Happy Gym.

Etajul al doilea aduce de asemenea noutăți odată cu deschiderea cafenelei Happy Cinema în interiorul căreia se vor desfășura diverse evenimente, precum concerte, lansări de carte etc.

Liberty Center a fost deschis pe 1 noiembrie 2008, în partea de sud a Bucureştiului, la intersecţia a două bulevarde principale - Calea Rahovei şi Progresul. Malul a fost construit de irlandezii de la Mivan şi de grupul Awdi, controlat de fraţii Hassan şi Mehdi Awdi. În 2012 însă, băncile care au finanţat proiectul, Eurobank EFG Luxembourg, Alpha Bank şi Bank of Cyprus, l-au executat silit şi au intrat în posesia centrului comercial. 

JLL mai are în administrare proprietăți imobiliare totalizând aproape 200.000 metri pătrați, respectiv complexul de afaceri Swan Office & Technology Park, parcul comercial Colosseum din cartierul bucurestean Chitila, precum și nouă proprietăți industriale.

Sursa: Bucureşti.ro 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO