1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

News

Joburi pentru români în Danemarca, Germania, Norvegia şi Spania. Ce se caută

Reţeaua mobilităţii europene EURES pune la dispoziţia lucrătorilor români 74 de locuri de muncă vacante în patru ţări europene (Danemarca, Germania, Norvegia şi Spania) în domeniile zootehnic, medical, agricol, electric şi IT, se arată într-un comunicat al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov.

20 aug, 2012 | Agerpres

Cele mai multe posturi (65) sunt oferite în Danemarca: stagiar-lucrător calificat în ferme de creşterea animalelor, stagiar în ferme de cultivare a legumelor, fructelor de pădure, în sere de legume şi livezi.

În Norvegia este disponibil un post de translator, iar în Spania sunt două posturi vacante de operator CNC pentru maşini de frezat şi alezat (strunjit).

Locurile de muncă din Germania sunt în număr de şase, respectiv, asistent medical generalist, inginer electrician, dezvoltator software, technician inginer electric.

Pentru ocuparea posturilor menţionate, angajatorii străini solicită deţinerea calificărilor specifice şi cunoaşterea limbilor respective (engleză/franceză/norvegiană fluent - scris şi vorbit, cunoştinţe avansate de germană).

Detalii privind ofertele şi cerinţele angajatorilor pot fi obţinute direct de la consilierul EURES din cadrul serviciului public de ocupare (SPO).

EURES a fost creat în scopul facilitării liberei circulaţii a forţei de muncă în Uniunea Europeană şi este o reţea de cooperare între Comisia Europeană, serviciile publice de recrutare din statele membre, plus Norvegia, Liechtenstein, Islanda şi Elveţia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO