1EUR = 4.8722 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Jysk România vrea să ajungă la 135 de magazine în următorii ani

Retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK România a anunţat, marţi, că va deschide joi cel de-al 75-lea magazin din ţară, în localitatea Huşi, şi vrea să ajungă la 135 de magazine în următorii ani, potrivit News.ro

11 iun, 2019 | News.ro

Magazinul JYSK Huşi are o suprafaţă totală de 1.050 mp, arată compania într-un comunicat, fără a preciza valoarea investiţiei.

"Expansiunea face parte din ADN-ul JYSK, iar fiecare deschidere ne aduce mai aproape de obiectivul pe care îl avem în România, de a ajunge la 135 de unităţi în următorii ani. JYSK Huşi va fi cel de-al doilea magazin pe care îl avem în judeţ, unde suntem prezenţi din 2017, când am inaugurat un magazin în Vaslui", a declarat Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România, potrivit News.ro

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro.

Grupul desfăşoară operaţiuni în 50 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2.700 de magazine. JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 75 de magazine.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO