Kaufland a deschis al patrulea magazin din Republica Moldova, la Ungheni

Kaufland Moldova a anunțat joi prin intermediul unui comunicat ca a deschis cel de-al patrulea magazin din Republica Moldova, în orașul Ungheni, situat pe stradă Română 66/B. Magazinul vine cu un concept de design modern, care le va oferi locuitorilor orașului o nouă experiență la cumpărături. Clienții vor beneficia de promoții speciale, chiar din prima zi de deschidere.
Economica.net - joi, 18 feb. 2021, 14:00
Kaufland a deschis al patrulea magazin din Republica Moldova, la Ungheni

Magazinul este dotat cu zone de legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie și vitrină cu servire asistată. În galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie, Moldpresa, cofetărie-cafenea, schimb valutar și servicii de telecomunicație. În exteriorul magazinului, clienții au acces la punctul Grill, pentru a lua rapid masa.

Pe rafturile magazinelor, clienții pot găsi o gamă largă de articole, atât ale producătorilor și furnizorilor locali, cât și produse marca Kaufland, dar și articole disponibile în premieră pentru Republica Moldova.

Magazinul din Ungheni va fi dotat cu un aparat de reciclare TOMRA, unde locuitorii pot repartiza trei tipuri de deșeuri: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatul este de tip self-service, iar clienții care reciclează sunt recompensați cu un voucher de reducere la anumite produse din promoții.

Unitatea este dotată cu o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice. Astfel, procesul permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. De asemenea, clienții pot utiliza rastelul pentru biciclete și o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Unul din angajamentele pe termen lung ale Kaufland Moldova este să sprijine dezvoltarea economiei locale. Astfel, prin investițiile realizate în magazinul Kaufland Ungheni, compania a creat peste 80 de locuri de muncă noi.

„În primii doi ani de activitate, am deschis trei magazine în Republica Moldova și ne bucurăm că începem 2021 în același ritm dinamic, prin lansarea celui de-al patrulea magazin Kaufland. Ne propunem să le oferim clienților din Ungheni o experiență plăcută de cumpărături, produse proaspete de la furnizorii locali și facilități moderne, iar angajaților un mediu de lucru la standarde europene. Este o mândrie pentru noi să lucrăm împreună cu și pentru oamenii din Ungheni”, a subliniat Dona Răpciuga, Director Executiv Kaufland Moldova.

Kaufland Ungheni în cifre:

● Suprafața de vânzare 3900 m2, cu o vitrină asistată de 36 de metri și 10 case de marcat.
● Sunt disponibile 298 de locuri de parcare, dintre care 12 locuri sunt destinate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri pentru familiile cu copii.
● Peste 10 milioane MDL au fost alocați pentru lucrări de infrastructură și anume asfaltarea străzii Romană și străzii Vasile Lupu, lucrări privind soluția de trafic și amenajarea stațiilor de autobuz.

Programul de lucru al magazinului este de la 8:00 – 22:00, de luni până duminică. Accesul către magazin va fi asigurat de pe strada Romană, strada Vasile Lupu și strada Mihai Eminescu.

Măsurile anti-COVID-19

Magazinul Kaufland Ungheni respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție, aplicate în rețeaua Kaufland, în perioada pandemică:

● Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent;

● Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini;

● Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;

● În magazin sunt difuzate și afișate mesaje de informare despre importanța respectării măsurilor de prevenție.

Pe 26 septembrie 2019, Kaufland deschide oficial primele două magazine în Republica Moldova, iar pe 24 septembrie 2020, deschide oficial cel de-al treilea magazin în nordul țării, în Municipiul Bălți.

În planurile de extindere ale companiei este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

Despre Kaufland

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

Te-ar mai putea interesa și
Numărul turiştilor străini în Spania a explodat în iunie, pe fondul relaxării restricţiilor
Numărul turiştilor străini în Spania a explodat în iunie, pe fondul relaxării restricţiilor
Numărul vizitatorilor străini în Spania a crescut la 2,2 milioane în iunie, un avans de aproape zece ori faţă de perioada similară a anului trecut, când ţara era în carantina, a anunţat......
ING Bank recrutează trei oameni care să testeze pachetul pentru salariu și le oferă câte 4.000 de lei ca să îi cheltuiască așa cum doresc
ING Bank recrutează trei oameni care să testeze pachetul pentru salariu și le oferă câte 4.000 de lei ca să îi cheltuiască ...
ING Bank lansează un concurs unde trei români pot testa experiența de a fi client ING și de a beneficia de pachetul pentru ...
GCS: 233 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Peste 33.000 de teste – în ultimele 24 de ore
GCS: 233 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Peste 33.000 de teste – în ultimele 24 de ore
Un număr de 233 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
Rata şomajului la nivel naţional era la finele lunii iunie 2021 de 3%
Rata şomajului la nivel naţional era la finele lunii iunie 2021 de 3%
Rata şomajului înregistrat la nivel naţional era, la finele lunii iunie 2021, de 3%, mai mică decât cea din luna anterioară ...