Kaufland a deschis primul magazin într-un oraș cu mai puțin de 20.000 de locuitori, în Moreni

Kaufland se extinde în comunitățile urbane mici din România, iar primul pas a fost să deschidă un magazin în Moreni, județul Dâmbovița, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - mie, 29 apr. 2020, 13:03
Kaufland a deschis primul magazin într-un oraș cu mai puțin de 20.000 de locuitori, în Moreni

Prin această inaugurare, Kaufland se implică în sprijinirea dezvoltării economice a comunității locale și creează peste 100 de locuri de muncă în Moreni, venind, în egală măsură, în întâmpinarea celor care au nevoie să se aprovizioneze ușor și la îndemână, în apropierea casei.

Astfel, pentru cumpărături accesibile și fără deplasări pe distanțe mari, magazinul este la dispoziția clienților cu o selecție variată de produse la prețuri reduse, disponibile la raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie, precum și la raionul special de pește proaspăt – o noutate pentru acest format de magazin. De asemenea, magazinul este dotat cu 10 case de marcat standard și 6 express tip self-service, pentru a asigura un timp mai scurt petrecut la cumpărături.

Acesta are o suprafață de vânzare de peste 2.500 de metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5100 metri pătrați ce oferă o parcare extinsă, cu peste 220 de locuri, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru mame cu copii și rasteluri pentru biciclete.
Situat pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 28, Moreni, noul hipermarket și își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 08.00-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

Din grijă pentru clienți și angajați, magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland: Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc), toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi; Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit; Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas; Angajatii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere; Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri.

În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane. Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă.

„Cu atât mai mult în acest context, suntem bucuroși că putem sprijini comunitatea din Moreni cu noi locuri de muncă, dar și cu un mediu de cumpărături complet sigur, la îndemână, în proximitatea locuințelor și mai ales ce oferă prețuri reduse și foarte accesibile”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.
Acesta este al doilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.
Kaufland rămâne cu maximă responsabilitate alături de clienți, angajați și parteneri, și va lua și mai departe toate măsurile necesare pentru a oferi siguranță sporită și disponibilitatea magazinelor pentru aprovizionarea populației, în orice scenariu.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la [email protected] sau la numărul de telefon 021.9132.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...