1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Kaufland a deschis un nou hipermarket în Bucureşti

Kaufland România a deschis joi un nou hipermarket în Bucureşti, situat pe strada Valea Cascadelor, acesta fiind al cincilea magazin al reţelei din Capitală şi al 88-lea la nivel naţional.

29 noi, 2013 | Mediafax

Potrivit unor informaţii furnizate anterior de Kaufland, investiţia medie într-o unitate se situează între 6 şi 9 milioane euro. Noul magazin va comercializa o gamă de 20.000 de articole.

În Bucureşti, retailerul mai deţine magazine pe şoseaua Colentina, bulevardul Barbu Văcărescu, strada Sebastian şi strada Răcari.

Potrivit unor anunţuri mai vechi, retailerul german vrea ca până în 2015 să ajungă la un număr de 10 unităţi în Capitală. Ultima inaugurare din Bucureşti pentru Kaufland a fost în urmă cu aproximativ un an, când retailerul a deschis unitatea din bd Mihai Bravu. De asemenea, compania se pregăteşte pentru o noua inaugurare în Capitală, care va avea loc anul viitor. Grupul german va construi un hipermarket în Bucureştii Noi, pe terenul fostei fabrici de confecţii Beta Impex, pe care l-au cumpărat.

Grupul german Kaufland are în România afaceri de aproximativ 1,5 miliarde de euro şi o reţea de 87 de magazine. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti şi Turda.

Kaufland este cel mai mare retailer din România, după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry şi Carrefour. Anul trecut, hipermarketurile cu profil discount au avut o cifră de afaceri netă de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.

Retailerul a deschis primul magazin în România în anul 2005. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de discount Lidl.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO