1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Kaufland a deschis un nou magazin în Bucureşti. GALERIE FOTO

Retailerul german Kaufland, cel mai mare comerciant pe segmentul alimentar din România, a inaugurat ieri, în cartierul Pantelimon, al şaselea magazin al  reţelei din capitală.  

04 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Reţeua germană Kaufland, cel mai mare retailer pe segmentul alimentar din România, a inaugurat pe 3 decembrie o nouă unitate în capitală, în cartierul Pantelimon,  pe terenul fostei platforme industriale Electroaparataj, foarte aproape de Arena Naţională. Magazinul, situat pe strada Pierre de Coubertin nr. 3-5, este cel de-al 6-lea magazin al reţelei din Bucureşti, după cele din Şoseaua Colentina, bulevardul Barbu Văcărescu, strada Sebastian, strada Răcari şi stada Valea Cascadelor deschis recent.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 20 000 de articole diverse, unitatea din Pantelimon având peste 4.500 de mp şi o galerie comercială de circa 250 de mp. Compania are în plan să ajungă la o reţea de 10 magazine în capitală şi a inagurat anul acesta 7 hipermarketuri în Bucureşti şi mari oraşe ale ţării precum Ploieşti sau Galaţi.

Precedentul magazin Kaufland a fost deschis în Bucureşti în zona Valea Cascadelor.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO