1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Kaufland a înregistrat o cifră de afaceri de peste 10 miliarde lei în 2017 şi rămâne liderul pieţei locale de retail

Kaufland România a înregistrat o cifră de afaceri de 10,09 miliarde lei în 2017 şi rămâne liderul pieţei locale de retail, fiind totodată a treia cea mai mare companie din economia României ca volum de afaceri, potrivit unui comunicat al companiei remis marţi AGERPRES.

29 mai, 2018 | Agerpres

În 2017, Kaufland a fost un contribuabil important la bugetul de stat al României, cu o sumă de peste 680 milioane lei, şi a investit peste 700 milioane lei în modernizarea şi extinderea reţelei de magazine.

,,Ne dorim să oferim un loc unde să te simţi bine să îţi petreci timpul şi credem că am devenit mai mult decât un magazin - un adevărat partener al comunităţii. Iată că astăzi clienţii pot găsi la Kaufland fie grădini urbane comunitare, fie un loc unde îşi pot încărca gratuit maşina electrică sau containere de reciclare a ambalajelor', a declarat Marco Hössl, director general Kaufland România.

În medie, peste 15.000 de români au lucrat la Kaufland de-a lungul anului trecut, în creştere cu 7% faţă de 2016, compania fiind cel mai mare angajator privat din ţară.

Pentru anul 2018, Kaufland a dublat bugetul de investiţii în expansiune şi modernizare, la peste 200 de milioane de euro, şi pregăteşte deschiderea a 10 noi magazine, inclusiv în oraşe de dimensiuni mici. În prezent, peste 70% din furnizorii Kaufland România sunt români.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în şapte ţări.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO