1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Kaufland aduce în magazine o colecţie de haine făcută de Cătălin Botezatu

Special pentru sărbători, Kaufland România aduce în magazine prima colecție-capsulă creată de Cătălin Botezatu. Denumită Style by Cătălin Botezatu, noua colecție este inspirată din universul sărbătorilor de iarnă, anunţă retailerul.

14 dec, 2017 | ECONOMICA.net

"Renumitul designer român a creat exclusiv pentru clienții Kaufland România o colecție originală, la prețuri accesibile. Aceasta cuprinde tricouri care dau culoare oricărei ținute și te poartă în spiritul sărbătorilor, cu imprimeuri vesele, de la reni cu papion, la braduleți cu emoji, dar și diferite modele de lenjerie intimă comodă și lejeră. Toate piesele sunt personalizate cu logo-ul celebrului brand de modă", se arată în comunicat.

Astfel se concretizează prima colaborare a lui Cătălin Botezatu cu un retailer din România.

„În momentul creării colecției de Crăciun, am avut în gând sărbătorile de iarnă ale copilăriei, cu brazi împodobiți magnific, troiene de zăpadă, colinde și multă fericire. <> este motto-ul colecției. Aceasta reunește piese care pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită sau chiar un rasfăț personal binevenit pentru fiecare client Kaufland, indiferent de vârstă", spune designerul de modă Cătălin Botezatu, în comunicat

Hainele din colecția semnată de Cătălin Botezatu pentru Kaufland sunt confecționate 100% în România. 

„În România, potențialul de extindere a portofoliului cu parteneri români este încă foarte mare, iar acest lucru ne bucură în mod deosebit. Colecția Style by Cătălin Botezatu reprezintă începutul unei frumoase colaborări. Vom continua împreună să pregătim și alte surprize clienților noștri pentru anul următor", a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Piesele sunt disponibile exclusiv în rețeaua Kaufland din toată țara. 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO