1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Kaufland ajunge la 110 magazine. Vineri, deschide la Mangalia

Retailerul german Kaufland inaugurează vineri, 12 august, primul hipermarket din Mangalia şi al 110-lea magazin al reţelei din ţară.

11 aug, 2016 | ECONOMICA.net

Kaufland, cel mai mare comerciant alimentar din România, va inaugura vineri, 12 august, în str. Lavrion nr. 30A, la intrarea în stațiunea Saturn, prima unitate din Mangalia şi a 110-a la nivel naţional, informează un comunicat al companiei. 

Suprafața de vânzare a hipermarket-ului este de 2.900 mp, iar galeria comercială include farmacie, casă de schimb valutar, magazin de tutun, loto și ziare, produse naturiste, optică medical și punct bancar. Parcarea cuprinde 240 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

De asemenea, magazinul comercializează în jur de 26.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marcă, mărci exclusive) și beneficiază de un nou concept de design interior pentru raioanele de fructe și legume, vitrina asistata si drogherie.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland a creat peste 80 de locuri noi de muncă. „Strategia noastră este să fim cât mai aproape de români, oferindu-le zi de zi produse de calitate, proaspete și un sortiment larg de produse proveniență autohtonă. Regionalitatea este un aspect important în politica de achiziții, a rețelei Kaufland, încă de când suntem prezenți pe piața din România. Avem colaborări îndelungate cu producătorii români și, susținându-i, contribuim la dezvoltarea economiei locale", a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO