1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Kaufland angajează peste 250 de oameni în magazinele, centrele logistice şi birourile centrale ale companiei

Kaufland angajează peste 250 de oameni în toată ţara, majoritatea în Bucureşti. Printre oraşele în care Kaufland face angajări se numără şi Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Botoșani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni şi Rădăuți. 

16 apr, 2020 | ECONOMICA.net

În București, Kaufland angajează peste 200 de oameni pentru cele două noi magazine pe care compania le va deschide până în luna iunie.

Posturile vacante la Kaufland la nivel naţional sunt în magazinele retailerului (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice etc), în centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP etc.), dar şi în birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.).

Venitul brut minim lunar în companie este de 3.650 lei pe lună, începând din 1 martie 2020.

În această perioadă, interviurile de recrutare au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranța candidaților și a echipelor de recrutare.

Din 26 februarie până la 10 aprilie, peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Peste 15.000 de români lucrează, în medie, la Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în România.

Citeşte şi: În premieră, Profi depăşeşte Kaufland şi are cei mai mulţi salariaţi dintre toţi retailerii alimentari din România

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO