1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Kaufland angajează peste 500 de oameni cu dizabilităţi până în aprilie 2020

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori privaţi din ţara noastră, vrea să angajeze peste 500 de oameni cu dizabilităţi până în aprilie 2020. Kaufland a început să angajeze persoane cu dizabilităţi în urmă cu două luni, în cadrul unui program-pilot.

În această perioadă, Kaufland angajează persoane cu dizabilităţi în magazinele sale din București, Cluj, Sibiu și Timișoara, în pozițiile de casier, lucrător comercial și lucrător comercial în raionul de legume-fructe, asistent etichetare și asistent grill. Oamenii cu dizabilităţi care vor să lucreze într-unul dintre aceste posturi pot trimite candidatura la adresa [email protected]

Programul prin care Kaufland angajează persoane cu dizabilităţi va fi extins la nivel național, precum şi la alte departamente din companie, spun oficialii Kaufland.
De asemenea, compania vrea să facă o serie de investiții în adaptarea mobilierului și echipamentelor folosite de angajaţii săi cu dizabilităţi.

"Multe dintre persoanele cu dizabilități din România vor și pot să muncească, dar nu au șansa unui loc de muncă. Kaufland își propune să răspundă la această problemă și alege să vadă în acești oameni abilitățile lor, puterea și curajul de a depăși obstacolele", a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director la Kaufland România.


Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajați în opt țări și o rețea de 127 de magazine în România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO