Kaufland creşte veniturile de la 1 martie. Cel mai mic venit brut va fi 2.800 de lei

Kaufland, unul dintre cei mai mare angajatori privaţi din România, anunţă că va creşte venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 2.800 lei brut pe lună, sumă care include atât tichetele de masă, cât şi tichetele cadou oferite de Crăciun şi de Paşti. Această creştere salarială intră în vigoare de la 1 martie 2018, a anunţat astăzi compania. 
Economica.net - lun, 18 dec. 2017, 13:22
Kaufland creşte veniturile de la 1 martie. Cel mai mic venit brut va fi 2.800 de lei

Creșterile salariale au loc periodic în companie, iar venitul unui lucrător comercial poate depăşi 6.500 lei brut pe lună, cu sporuri şi tichete de masă incluse, potrivit unui comunicat oficial al companiei, remis Economica.

„Ne dorim să fim mai mult decât un simplu angajator, să oferim susținere atât pe plan profesional, cât și personal, să creăm un mediu de lucru sănătos și productiv. Tocmai de aceea actualizăm periodic pachetele salariale și beneficiile pe care le oferim și încercăm să le adaptăm nevoilor reale pe care angajații noștri le au”, a declarat Marco Hössl, CEO la Kaufland România.

Ce beneficii primesc angajaţii Kaufland

Printre beneficiile primite de salariaţi se numără tichetele de masă, oferite încă din prima zi de lucru, asigurările voluntare de sănătate, ajutoarele în bani şi zile libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, discounturile în cadrul programelor desfășurate cu parteneri agreați (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare și petrecere a timpului liber, precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu antrenori, sesiuni de terapie antifumat, cursuri de nutriție).

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România.

Kaufland România este singura companie din industria de retail care a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

De asemenea, începând cu anul 2014, compania se regăsește în top „100 cei mai doriți angajatori” din România, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.

Te-ar mai putea interesa și
Din lipsă de petroliere, Rusia exportă produse petroliere cu barjele fluviale, inclusiv spre Constanţa
Din lipsă de petroliere, Rusia exportă produse petroliere cu barjele fluviale, inclusiv spre Constanţa
Rusia a exportat anul trecut peste 700.000 de tone de produse petroliere din portul Novorossiisk, de la Marea Neagră, utilizând barje fluviale, din lipsă de tancuri petroliere mari, ca urmare a......
Masă de aer încărcată cu praf saharian deasupra României, până vineri seara – ANPM
Masă de aer încărcată cu praf saharian deasupra României, până vineri seara – ANPM
 O masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României până vineri seara, ceea ce ar putea determina ...
Ministerul Finanţelor a început anul trecut analiza impozitării progresive. Anul acesta va fi „pace fiscală”  – secretar de stat
Ministerul Finanţelor a început anul trecut analiza impozitării progresive. Anul acesta va fi „pace fiscală” ...
Ministerul Finanţelor (MF) a început încă de anul trecut o analiză privind impozitul progresiv, discuţia este şi una ...
Tusk spune că Polonia ar putea interzice importurile agricole din Rusia
Tusk spune că Polonia ar putea interzice importurile agricole din Rusia
Polonia nu exclude introducerea unei interdicţii asupra importului produselor agricole din Rusia, a declarat joi premierul ...