1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Kaufland cumpără un teren de lângă magazinul din Barbu Văcărescu. Ce va face cu el

Kaufland cumpără un teren de peste 2.000 mp de pe strada Barbu Văcărescu de la dezvoltatorul turc al proiectului rezidenţial Cosmopolis.

05 iun, 2015 | | ECONOMICA.net

Dezvoltatorul proiectului Cosmopolis din Ştefăneştii de Jos, controlat de familia Buyukhanli din Turcia, a cumpărat anul trecut un teren din apropierea magazinului Kaufland de pe Barbu Văcărescu. Planurile pentru terenul de 2.000 mp erau de a ridica un bloc cu 100 de apartamente.

Retailerul Kaufland însă a venit cu o propunere de cumpărare, iar turcii au fost de acord cu vânzarea terenului.

Tranzacţia nu a fost încă finalizată, dar am semnat un acord de vânzare. Mai sunt unele condiţii de îndeplinit. Am vândut pentru că ne-au oferit, a fost o oportunintate de afaceri", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Ahmet Buyukhanli, directorul executiv al Opus Land Development.

Valoarea tranzacţiei depăşeşete 2 milioane de euro, iar intenţiile Kaufland sunt de a extinde zona de parcare. Terenul se află în imediata apropiere a părcării hipermarketului, la intersecţia dintre străzile Barbu Văcărescu şi Glinka Mihail.

Dezvoltatorul Opus Land Development este prezent pe piaţa din România din 2007, atunci când a început construcţia proiectului Cosmopolis. Până în prezent, compania a investit 250 de milioane de euro în cele peste 1.700 de locuinţe, în infrastructură, spaţii verzi şi spaţii comerciale. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO