1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Kaufland inaugurează astăzi un nou magazin în Bucureşti

Retailerul german Kaufland va inaugura astăzi, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei, cel de-al optulea hipermarket din Bucureşti şi al 98-lea din ţară. Magazinul va fi deschis pentru public începând cu mâine dimineaţă. 

22 oct, 2014 | | ECONOMICA.net

Retailerul german Kaufland va inaugura astăzi, cel de-al optulea magazin din Capitală şi al 98-lea din România. Noua unitate este situată în sectorul patru al Capitalei, pe Şoseaua Olteniţei nr 388, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei. 

Magazinul a fost construit pe un teren de aproximativ 20.000 de metri pătraţi ce a aparţinut producătorului de caroserii Romprim. Pe o rază de doi kilometri se află magazine ale reţelelor Carrefour (Vitantis, Grand Arena), Cora (Sun Plaza) şi Auchan (Berceni).

Potrivit informaţiilor companiei, până la finele acestui an vor inaugura alte două unităţi în Bucureşti, unul pe bd 1 Mai şi un al doilea, care va fi şi cel mai mare din ţară, pe str Valea Oltului, ambele în cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei. 

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1 110 magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Kaufland România are peste 12 700 de angajaţi, la sediul central din Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și Turda.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO