1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Kaufland deschide la Braşov şi ajunge la 114 hypermarketuri la nivel naţional

Retailerul german Kaufland ia din nou locul unei foste fabrici, la Braşov, unde inaugurează pe platforma filaturii Carpatex al 114-lea magazin al reţelei.

06 apr, 2017 | ECONOMICA.net

Kaufland România deschide sâmbătă, 8 aprilie, un nou magazin în Brașov, acesta fiind cel de-al 114-lea magazin al rețelei la nivel național şi al treilea din judeţ.

Magazinul a fost construit pe platforma fostei filaturi a Carpatex, pe str. Avram Iancu nr. 62 şi are suprafață de vânzare de 2.771 metri pătrați. "Regionalitatea este unul dintre principiile de bază în ce privește portofoliul de produse Kaufland România. Avem o colaborare de lungă durată cu producătorii locali, iar traseul scurt de aprovizionare ne ajută să oferim produse proaspete, la prețuri reduse, dar și să contribuim în acest mod la sprijinirea economiei locale. De asemenea, susținem producătorii români și prin alte acțiuni - precum programul de certificare a calității legumelor și fructelor pentru fermierii locali (GLOBALG.A.P.), prin înființarea Cooperativei Agricole „Țara Mea”, dar și oferind micilor producători puncte gratuite de desfacere, cum sunt târgurile de bunătăți românești pe care le organizăm la nivel național”,a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

În incinta magazinului există următoarele spații comerciale: farmacie, plafar, pet shop, magazin Sergiana, punct de schimb valutar, fast food, chioșc de difuzare a presei și atelier chei.

Programul hipermarket-ului este de la 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Magazinul oferă 206 de locuri de parcare pentru maşini și rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, a creat aproximativ 100 de locuri noi de muncă în Braşov. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO