1EUR = 4.8319 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Kaufland deschide la Codlea şi ajunge la 112 hypermarketuri în România

Retailerul german Kaufland deschide marți, 13 decembrie, primul hipermarket din municipiul Codlea, județul Brașov, acesta fiind cel de-al 112-lea magazin al rețelei din țară. Unitatea este amplasată pe platforma producătorului de coloranţi Colorom.

12 dec, 2016 | ECONOMICA.net

Kaufland România deschide marți, 13 decembrie, al 112-lea magazin din reţea, arată un comunicat al companiei. Noua unitate este amplasată în Codlea, judeţul Braşov, pe platforma fabricii de coloranţi Colorom, intrată în faliment în 2006.

Unitatea are o suprafață de vânzare de 2.400 metri pătrați şi a fost ridicată pe un teren cumpărat de retailer de la omul de afaceri Maor Zinger care, potrivit presei locale, a cumpărat în 2007 44,8 hectare pentru 7,5 milioane de euro, cu scopul de a ridica un complex rezidenţial. Magazinul vinde în jur de 26.000 de produse şi a presupus crearea unui număr de aproximativ 90 de locuri de muncă.

„Extinderea Kaufland este și va fi sustenabilă, cu grijă pentru mediul înconjurător și cu respect pentru oameni. Ne bucurăm că prin noile deschideri de magazine, putem aduce mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri mici. Suntem alături de oameni, fiind prima companie din țară care aplică reducerea cotei de TVA mai devreme la produse nealimentare, din 10 decembrie, special pentru a veni în sprijinul clienților înainte de sărbători”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

 Kaufland a raportat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 2,4 miliarde de euro.

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO