1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Kaufland deschide un nou magazin în Capitală. Este al şaselea

Kaufland, numărul unu pe piaţa de retail din România va deschide săptămâna viitoare al şaselea magazin din Capitală. Este lângă o unitate Lidl.

19 noi, 2013 | ECONOMICA.net

Retailerul german Kaufland, cel mai mare jucător de pe piaţa de retail din România, va deschide joi, pe 28 noiembrie, cel de-al şaselea magazin al reţelei din capitală, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii companiei. Magazinul este situat pe strada Valea Cascadelor, în cartierul Militari, lângă un supermarket Lidl, brand operat de acelaşi grup Dieter Schwarz, care deţine şi brandul Kaufland.

Detalii despre cele două magazine aici

Premieră în retailul bucureştean: Nemţii fac două magazine, Kaufland şi Lidl, unul lângă altul

Unitatea din Valea Cascadelor are o suprafaţă de 3.000 de mp, potrivit companiei.

Şase Kaufland în Bucureşti

Potrivit unor anunţuri mai vechi, retailerul german vrea ca până în 2015 să ajungă la un număr de 10 unităţi în Capitală. Ultima inaugurare din Bucureşti pentru Kaufland a fost în urmă cu aproximativ un an, când retailerul a deschis unitatea din bd Mihai Bravu. De asemenea, compania se pregăteşte pentru o noua inaugurare în Capitală, care va avea loc anul viitor. Grupul german va construi un hipermarket în Bucureştii Noi, pe terenul fostei fabrici de confecţii Beta Impex, pe care l-au cumpărat.

Grupul german Kaufland are în România afaceri de aproximativ 1,5 miliarde de euro şi o reţea de 87 de magazine. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti şi Turda.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO