Kaufland face angajări în peste 40 de oraşe. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Kaufland face angajări în 44 de oraşe. Iată profilurile de candidaţi căutate de angajatori şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - Dum, 31 ian. 2016, 07:10
Kaufland face angajări în peste 40 de oraşe. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă la Kaufland

Kaufland recrutează manageri de magazine din 44 de oraşe. Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cunoştinţe de engleză, ai experienţă de conducere şi lucru în mediu procedural, cunoşti piaţa de retail, ai bune abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe dinamice; foarte bune abilităţi de comunicare, eşti dinamic, ai atitudine proactivă orientată spre rezolvarea problemelor, eşti flexibil, adaptabil şi dispus să fii relocat. 6 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici. 

Kaufland angajează trei şefi de departament în Mangalia. Candidatul potrivit pentru acest post e orientat către client, are ţinută profesională ireproşabilă, are studii medii, cel puţin doi ani experienţă în retail, cel puţin doi ani experienţă în conducerea personalului. Are, de asemenea, abilităţi de coordonare, motivare şi verificare a echipei, ştie să opereze un PC şi, preferabil, are cunoştinţe de limba engleză sau germană. Până pe 29 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Mai multe informaţii despre acest post, aici. 

Kaufland recrutează pe postul de junior project manager din Arad, Cluj, Oradea, Sibiu, Timişoara. Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B, e cel puţin student în an terminal la o facultate de Construcţii, are cunoştinţe avansate de MS Excel, Autocad. E, de asemenea, organizat, are bune abilităţi de comunicare, e flexibil şi dispus la deplasări. 19 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Mai multe detalii, aici. 

Kaufland angajează pe perioadă determinată un specialist relaţii clienţi în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul Ştiinţelor comunicării sau Marketing, are cel puţin cunoştinţe medii de engleză, dovedeşte excelentă cunoaştere a limbii române, excelente abilităţi de comunicare şi orientare către client, are voce plăcută, e flexibil şi poate rămâne calm în situaţii tensionate. 26 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici

Kaufland angajează un funcţionar achiziţii preismarketing în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai foarte bune cunoştinţe de engleză sau germană, cunoştinţe solide de operare PC, eşti flexibil, organizat.
Până pe 25 februarie se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland angajează pe o perioadă de un an, în Bucureşti, un specialist comunicare online.
Candidatul ideal pentru acest post e cel puţin student în an terminal la o facultate cu profil Ştiinţele comunicării, Marketing sau Jurnalism, are experienţă în mediul online, are cunoştinţe avansate de engleză şi de operare PC, are abilităţi de analiză, organizare, e atent la detalii, poate respecta termenele-limită impuse. 
21 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Kaufland angajează un asistent manager la Cluj.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai bune cunoştinţe de operare PC, de limba germană, abilităţi de organizare şi prioritizare a sarcinilor, siguranţă de sine. 
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post e 19 februarie. Detalii, aici.

Găsiţi aici lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și
Vamă nouă cu Ungaria: Deschiderea punctului de trecere a frontierei la Beba Veche ajunge pe masa Guvernului
Vamă nouă cu Ungaria: Deschiderea punctului de trecere a frontierei la Beba Veche ajunge pe masa Guvernului
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI) propune aprobarea prin Hotărâre a Guvernului deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat Beba Veche (România) -......
Pintea, Ministerul Agriculturii: Peste 2,39 miliarde de euro au intrat în conturile fermierilor, până astăzi
Pintea, Ministerul Agriculturii: Peste 2,39 miliarde de euro au intrat în conturile fermierilor, până astăzi
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a virat în conturile fermierilor peste 2,39 miliarde de ...
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei
Guvernatorul Băncii Naţionale a Bulgariei, Dimitar Radev, a declarat joi că aderarea Bulgariei la zona euro ar putea fi ...
Tajani: Dacă Ucraina pierde, Putin nu se va aşeza niciodată la masa tratativelor de pace
Tajani: Dacă Ucraina pierde, Putin nu se va aşeza niciodată la masa tratativelor de pace
 Dacă Ucraina pierde războiul, preşedintele rus Vladimir Putin nu va negocia niciodată pacea, a declarat joi şeful ...