Kaufland face angajări în ţară. Vezi posturile şi dacă te califici

Retailerul german Kaufland angajează în această perioadă de la casieri şi lucrători comerciali până la specialist în resurse umane. Printre oraşele în care Kaufland face acum angajări se numără Bucureşti, Galaţi, Ploieşti şi Constanţa. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Kaufland şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă disponibil în cadrul companiei germane.
Economica.net - lun, 04 mart. 2013, 22:25
Kaufland face angajări în ţară. Vezi posturile şi dacă te califici

Kaufland recrutează pe postul de lucrător comercial şi de casier la Galaţi. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii şi eşti dispus să munceşti în ture.
14 martie e ultima zi în care poţi aplica la unul din aceste posturi, potrivit anunţurilor de recrutare pe care le poţi consulta aici şi aici.

Kaufland angajează la Bucureşti şi la Tîrgu-Mureş pe postul de şef departament case. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii, ştie să opereze un PC, are cunoştinţe de contabilitate şi experienţă în conducerea personalului.
22 martie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest loc de muncă. Detalii găsiţi aici.

Kaufland recrutează la Constanţa pe postul de şef de raion peşte. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ştii să operezi un PC, ai experienţă în domeniu şi eşti dispus să munceşti în ture.
Angajatorii primesc CV-uri pentru acest post până pe 23 martie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland angajează la Ploieşti pe postul de şef de departament tehnic.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit studii superioare în domeniul tehnic: Automatizări, Electronică, Electrotehnică, ai cunoştinţe în următoarele domenii: acţionări si automatizări, mecanic, electric, electronic, instalaţii hidraulice.
Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi flexibili, cu cel puţin doi ani experienţă în domeniul tehnic, care au cunoştinţe medii de engleză şi ştiu să opereze un PC. 30 martie e ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Kaufland recrutează la Bucureşti un specialist resurse umane.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, vorbeşte engleză şi germană şi are abilităţi de analiză şi de structurare.
15 martie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Divizia de regenerabile a celui mai bogat ucrainean vrea de nouă ori mai multe capacități în România, după primele două proiecte finalizate deja la noi. Interviu cu John Stuart, CEO DRI
Divizia de regenerabile a celui mai bogat ucrainean vrea de nouă ori mai multe capacități în România, după primele ...
John Stuart este CEO al  DTEK Renewables International (DRI), divizia de regenerabile a conglomeratic energetic ucrainean DTEK, controlat de Rinat Ahmetov, cel mai bogat ucrainean. DRI este din ce......
Virgil Ichim pleacă de la conducerea Allianz-Țiriac Pensii Private începând cu data de 30 aprilie 2024
Virgil Ichim pleacă de la conducerea Allianz-Țiriac Pensii Private începând cu data de 30 aprilie 2024
Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024, ...
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila, distribuitorul pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, a finalizat tranzacția ...
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași (ATB) vrea să își crească productivitatea cu 25% până în 2030 cu ajutorul accelerării procesului ...