Kaufland face angajări în ţară. Vezi posturile şi dacă te califici

Retailerul german Kaufland angajează în această perioadă de la casieri şi lucrători comerciali până la specialist în resurse umane. Printre oraşele în care Kaufland face acum angajări se numără Bucureşti, Galaţi, Ploieşti şi Constanţa. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Kaufland şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă disponibil în cadrul companiei germane.
Economica.net - lun, 04 mart. 2013, 22:25
Kaufland face angajări în ţară. Vezi posturile şi dacă te califici

Kaufland recrutează pe postul de lucrător comercial şi de casier la Galaţi. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii şi eşti dispus să munceşti în ture.
14 martie e ultima zi în care poţi aplica la unul din aceste posturi, potrivit anunţurilor de recrutare pe care le poţi consulta aici şi aici.

Kaufland angajează la Bucureşti şi la Tîrgu-Mureş pe postul de şef departament case. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii, ştie să opereze un PC, are cunoştinţe de contabilitate şi experienţă în conducerea personalului.
22 martie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest loc de muncă. Detalii găsiţi aici.

Kaufland recrutează la Constanţa pe postul de şef de raion peşte. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ştii să operezi un PC, ai experienţă în domeniu şi eşti dispus să munceşti în ture.
Angajatorii primesc CV-uri pentru acest post până pe 23 martie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland angajează la Ploieşti pe postul de şef de departament tehnic.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit studii superioare în domeniul tehnic: Automatizări, Electronică, Electrotehnică, ai cunoştinţe în următoarele domenii: acţionări si automatizări, mecanic, electric, electronic, instalaţii hidraulice.
Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi flexibili, cu cel puţin doi ani experienţă în domeniul tehnic, care au cunoştinţe medii de engleză şi ştiu să opereze un PC. 30 martie e ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Kaufland recrutează la Bucureşti un specialist resurse umane.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, vorbeşte engleză şi germană şi are abilităţi de analiză şi de structurare.
15 martie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare – secretar de stat
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare ...
Săptămâna viitoare vor fi comunicate constructorului UMB ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 din Autostrada Buzău - Focșani, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi Irinel......
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Parlamentul Republicii Moldova a aprobat joi, cu majoritate de voturi, prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul ţării ...
Protest al agricultorilor polonezi la granița cu Ucraina împotriva importurilor de cereale ieftine din această țară
Protest al agricultorilor polonezi la granița cu Ucraina împotriva importurilor de cereale ieftine din această țară
Grupuri de agricultori polonezi au blocat joi circulaţia camioanelor la mai multe puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, ...
Spania va recruta șoferi de camion din Maroc pentru a acoperi lipsa de mână de lucru în acest sector
Spania va recruta șoferi de camion din Maroc pentru a acoperi lipsa de mână de lucru în acest sector
Spania va pregăti şi angaja un grup de şoferi de camion din Maroc, ca o modalitate de a direcţiona migraţia spre sectorul ...